2777
2789
عنوان

شما با ساندویج ساز چی درست می کنید؟

1727 بازدید | 21 پست
من سانویج ساز خریدم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم .
لطفا موادی رو که لای نون تست می ذارید و در سانویج ساز قرار می دهید رو بگید ممنون .
نون تست رو بردار
روش سس ساندویچ یا سس مایونز بزن- پنیز ورقه ای بزار روش کالباس - تن ماهی - سوسیسی که از قبل سرخ کردی و... رو پنیر بزار دوباره روی موادت یک کم پنیر ( که نون تست به مواد غذایی لای نونت کاملا بچسبه) و روش هم یک نون تست دیگه.
( برای مواد بین نون همه چیز می تونی بزاری- مثل قارچ سرخ شده- گوشت چرخ کرده- فلفل- و ...)
درش رو ببند تا خوب پنیرا آب شه و نون برشته شه. چراغ دستگاه که سبز شد بازش کن و از وسط برش بزن.
شکل دو تا مثلت می شه با سس قرمز خوشمزه است

با کالباس همون اسنک هست که بیرون تو بعضی پاساژا می فروشن
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه مرغ پخته شده رو هم می تونی ریش ریش کنی با یک کم جعفری ریز شده و سس ساندویج با پنیر ورقه زرد
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
اول پنیر پیتزا بعد هر چی که دلت بخواد از سوسیس کالباش بگیر تا گوشت چرخ کرده و مغ و تن ماهی و بند کفش و هرچی دلت خواست
فقط همه چی پخته باشه میکر فقط واسه چسبوندنه نه پختن
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.