نون تست رو بردار
روش سس ساندویچ یا سس مایونز بزن- پنیز ورقه ای بزار روش کالباس - تن ماهی - سوسیسی که از قبل سرخ کردی و... رو پنیر بزار دوباره روی موادت یک کم پنیر ( که نون تست به مواد غذایی لای نونت کاملا بچسبه) و روش هم یک نون تست دیگه.
( برای مواد بین نون همه چیز می تونی بزاری- مثل قارچ سرخ شده- گوشت چرخ کرده- فلفل- و ...)
درش رو ببند تا خوب پنیرا آب شه و نون برشته شه. چراغ دستگاه که سبز شد بازش کن و از وسط برش بزن.
شکل دو تا مثلت می شه با سس قرمز خوشمزه است
با کالباس همون اسنک هست که بیرون تو بعضی پاساژا می فروشن