من یکسره فکرم شده نکنه عزیز ترینای زندگیم بمیرن و دیگه نداشته باشمشون، ینی با جزییات ذهنم همه چی رو بعد از مرگ شون تصور میکنه که چه حالی میشم و باید چکار کنم در نبودنشون، خیلی سخته نمیدونم مثل من هم کسی هست یا نه؟ اگه هست که حتما درد مو میدونه 🙁 چکار کنم به این چیزا فک نکنم؟ حتی وسط مشغولیت های روز مره م به همین فکر میکنم و حواسم پرت نمیشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خیلی ها اینطورند...اما به این فکر کن مرگ و زندگی هیچ کدوم از عزیزانت دست شما نیست و چه بهتر اینکه از بودنشون نهایت لذت رو ببری تا اینکه پیشاپیش غصه نبودنشون رو بخوری...
دنبال راه حلم که این اتفاق نیفته، خودم دو دل بودم این تاپیک و بزنم یا نه، دوستان مثبت نگر فرار کردن حالا انگار همه تاپیک میزنن چه خوشبختیم، چکار کنم فکر دیگه جز این که اینجا بگم مشکل مو به ذهنم نرسید
فقط ب چیزای خوب فکرکن که کائنات همون رو واست رقم بزنه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وسواس فکری داری عزیزم منم بچگیام اینجوری بودم مامانم میرفت بیرون فکر میکردم خدای نکرده اتفاقی براش افتاده تا برمیگشت هزارجور فکر میکردم و اروم قرار نداشتم برای من کم کم رفع شد ولی شما حتما یا یک روانشناس صحبت کنید چون به مرور باعث اضطراب شدید میشه و کلی اذیتت میکنه
هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
واااای منم از این فکرا میکنم البته قبلا بیشتر بود ولی الان که قانون جذب حالیم شده خیلی جلوی خودم میگیرم ذهنمو پرت میکنم از این فکرا چون به هرچی فکر کنی همون پیش میاد خدای نکرده مخصوصا افکار منفی☹
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....