2777
2789
عنوان

دانشجوهاااا یه لحظه بیاین❤

228 بازدید | 37 پست

سلام بچه هاااا الان میشه حذف تک درس کرد؟؟؟؟؟؟

چجوری؟؟؟؟

استاد بیشرفمون گف اول جلسه  ک پروژه اختیاری هر کی خواس بده بعد الان بعد چن ماه میگه با این شرایط بیشتر نمره واسه پروژست هر کی نداده میندازم منم چون اختیاری بود حوصله نداشتم ننوشتم آخه بگو مردک 💨🤬 میمردی زودتر بگی الانم امتحانا شروع شده من چجور بنویسم☹😒😒

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم بشه مگه اینکه کلا امتحانشو ندی اینطوری برات حذف میشه فکر کنم

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
فکر نکنم بشه مگه اینکه کلا امتحانشو ندی اینطوری برات حذف میشه فکر کنم

ن اگه امتحانو نده ۲۵صدم براش رد میشه مگر این ک ی سری شرایط خاص داشته  باشه ک تو ایین نامه امتحانات و حذف هر دانشگاه متفاوته

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اگه تموم نشده بود راهش چیه چیکار باید میکردم؟

تو سایت میرفتی درخاست حذف درس میدادی بعد با استاد درستون حرف میزدی ک تاییدش کنه و درست حذف میشد

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

اه نگو از دانشگاه ها که معلوم نیس فازشون. واسه ما گفتن امتحانات مرداد ماه اونم حضوری منم تو کلاسای آنلاین شرکت نکردم که نمتونم برم سر جلسه امتحان وقت زایمانم. الان برنامه امتحانات دادن از شنبه شروع میشه اونم مجازی الان موندم چی بخونم و چیکار کنم

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔