fatemeh1827 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 266 عنوان هفته ۵ بارداری 231 بازدید | 16 پست سلام دوستانمن این هفته هفته ۵ بارداریم هستدیشب از دل درد زیاد از خواب بیدار شدم.این طبیعی هست؟در طول روز چندین بار حس پری شدن بهم دست میده. خدایا شکرت......❤❤❤ 1399/04/09 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۵۶ عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 تا اندازه ک درد پری باش آره طبیعیه خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
fatemeh1827 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 266 تا اندازه ک درد پری باش آره طبیعیه دیشب ساعت ۲ یا ۳ شب بود خیلی دل درد داشتم.رفتم سرویس اومدم به زور خوابیدم.دیگه صبح خوب بودم خدایا شکرت......❤❤❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5073 منم هفته ۵ مشکوک به بارداری پوچ😢 روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
fatemeh1827 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 266 منم هفته ۵ مشکوک به بارداری پوچ😢 چجوری متوجه شدی؟؟؟؟؟؟ خدایا شکرت......❤❤❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5073 دیشب ساعت ۲ یا ۳ شب بود خیلی دل درد داشتم.رفتم سرویس اومدم به زور خوابیدم.دیگه صبح خوب بودم لک هم میبینی؟؟؟ روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
fatemeh1827 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 266 لک هم میبینی؟؟؟ نه اصلا خدایا شکرت......❤❤❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5073 چجوری متوجه شدی؟؟؟؟؟؟ دوهفته پیش رفتم سونو ۵هفته و۵روزدیروز خون دیدم رفتم سونو همون ۵هفته و۵روز بودم قلبم تشکیل نشده روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5073 نه اصلا پس خداروشکر نگران نباش روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
fatemeh1827 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 266 دوهفته پیش رفتم سونو ۵هفته و۵روز دیروز خون دیدم رفتم سونو همون ۵هفته و۵روز بودم قلبم تشکیل نشده نگران نباشید.همه میگن قلب در هفته ۸ و ۹ مشخص میشه خدایا شکرت......❤❤❤
fatemeh1827 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 266 پس خداروشکر نگران نباش ممنونم.ان شالله که چیزی نباشه.۲۸ تیر میخوام برم سنو.تاحالا نرفتمدکترم گفت ۲۸ بیا که قلبش تشکیل شده باشه خدایا شکرت......❤❤❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5073 نگران نباشید.همه میگن قلب در هفته ۸ و ۹ مشخص میشه اره ولی هفته ام جلونرفته روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5073 ممنونم. ان شالله که چیزی نباشه.۲۸ تیر میخوام برم سنو.تاحالا نرفتم دکترم گفت ۲۸ بیا که قلبش تشکیل ش ... انشاالله روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
fatemeh1827 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 266 اره ولی هفته ام جلونرفته ان شالله که چیزی که به صلاح تون هست اتفاق بیوفته خدایا شکرت......❤❤❤