یه سوال برام پیش اومده.من دو روزه نبض دستمو میگریم ۹۴ ۹۷ ایناس.دیروز خواهرم هم از خودشا گرف هم از منا اون ۷۴ بود من ۹۸.من تو اقدامم امکانش هست باردار باشم؟یکی میگف اگه بیشتر ۸۴ بار باشه باردارین.میشه راهنماییم کنید ممنونم میشم عزیزای دلم
وای که چقدر با این تاپیک حال کردم، دوتا بارداااار 😍😍😍😍 جانم، ایشالا جفتتونم به سلامتی نی نی هاتو ...
ممنووووووووووووون...
ایشالا شما هم باردار باشی و بشی سومی!
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
ایشالا به سلامتی و شادی این دوره رو بگذرونی و به دنیا بیاریش
چه تاپیک پربرکتی ازاول اول تاپیک خوندمش تااینجاایشالا مال منم مثبت باشه چون کمردردو سینه درد وشکم دردو دارم امروز24سیکلم هستم ولی چون من امپول زدم دکترم گفته چهارده روز بعدامپول تاروزهفدهم بی بی بزن مثبت شد حامله ای وگرنه هفدهم پریودمیشی منم پنجشنبه بی بی میزنم ایشالا مامان بعدی باشم تاپیک پربرکت تر بشه وتعدادمامانا هی بره بالاتر هرروز.به دلم افتادکه پیام بزارم
چه تاپیک پربرکتی ازاول اول تاپیک خوندمش تااینجاایشالا مال منم مثبت باشه چون کمردردو سینه درد وشکم در ...
الهی....
ان شاءالله عزیزم
منم اولش خیلی اتفاقی اومدم اینجا و واقعا برام خاطره ساز شد
ایشالابرامنم خاطره سازشه خیلی سخته تحمل حرفای مردم مخصوصاخانواده شوهر،خواهرشوهرم چهارماه بودحامله بودبه من نمیگفتن مگه من میخواستم چیکارش کنم باجاریم صمیمی هستیم جاریم بهم گفته بود به اون گفته بودن به من نه،خیلی دلم میگیره یه ماه پیشم بچه جاریم یکونیم سالشه بغلش کرده بودم مادرشوهرم اومدازم گرفت گفت برین شمابراخودتون بیارین بچه مردموچرابغل کردی