2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن بزن بزار سرخ بشن یکم مه خوشا گرفت زعفران بریز بزار سرخ بشن بعد مرغان در بیار تو همون قابلمه پیاز سرخ کن و ادویه هاتو بزن و رب و زعفران و مرغان رو بزار روش زیرش کم پنج مین بیا هم بزنه بازم پنج مین صبر کن

هویج چند تیکه بنداز لعاب بگیره.فلفل دلمه هم چند تیکه بزرگ بنداز داخلش یا رنده کن.

و الو خورشتی و آب بزار بپزه

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اول بذارید ده دقیقه بپزه کف و خون آب هاشو بگیرید بعد با یه پیاز بزرگ خلالی شده بذارید رو گاز با زعفرون دم مرده و چوب داروین و هویج اکه خواستید و با شعله کم یک ساعت بگذره و زیر و روشون کنید

بسیار بسیار خوشمزه میشه

معروفه به مرغ یخنی

منک ابپز نمیکنم اصلا دوس ندارم

شب قبل تو اب نمک میزارمش

بعد میشورم کاملا توزعفرون میزارم بمونه بعد سرخش میکنم اول باروغن بعدکره میریزم

پیازم خلالی اینا نمیکنم بدمون میاد پیاز ورنده میکنم دلمه رو خورد میکنم رب وزعفرون میزنم باابجوش مرغو میذارم داخلش

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
نسبت اب و قابلمه چجوری باید باشه مگه

قابلمه جوری انتخاب بشه که مرغ ها تنگ هم باشن که آب کمتری بخواد و عصاره مرغ بیرون بیاد و مزه بشینه تو آب مرغ 

قابلمه کوچکتر و آب اندازه و شعله مناسب یه مرغ خوشمزه تحویل میده

چند دقیقه با سس بپزه کافیه ؟ دفعه قبل یک و نیم ساعت پخت کامل له شده بود

یك ونیم ساااعت ؟!!!

خیلی زیاد پختی 

وقتی سرخ کنی نیم ساعت کافیه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من یه نکته بگم برای بوی بد مرغ:مرغت بو نگیره:قبل از پخت بزار تو آب سرد داخل یه ظرف نمک چند قاشق مرباخوری بریز نیم ساعت بمونی بعد نیم ساعت یکم مرغا رو آب بگیر بعدش بپز..یکم سرخ کن با پیاز و ادویه و نمک و فلفل دلمه ای خورد کن و هویچ...تا خوشمزه بشه..رب بزن تفت بده..زعفرون دم کن تو یک لیوان آب بریز داخلش..آبش کم بود یه کوچولو اضافه کن در قابلمه رو بزار..نیم ساعت بپزه با شعله متوسط 

...