2777
2789

گفتن منم لایک کن

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صلوات ۱۲۴ هزار

چجوری 

نیت چجوری کردی

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

حضرت رقیه رقیه رقیه

یعنی چی

چجوری نیت چجوری کردی

نیت میکنی صلوات می‌فرستی میگی به نیت این حاجت ها ۱۲۴ هزار صلوات می‌فرستم به پیامبر محمد ص 

بعد هر روز صلوات می‌فرستی 

( اون حاجت ها رو بنویس ) 

یاد نمیاد ۱۴ تا حاجت باید بنویسی یا ۱۶

من از مرداد شروع کرد الان به دوتاش رسیدم از بقیه هم حرفش هست همه میگن نشونه ها رو دارم 

( تایپک های صلوات ۱۲۴ هزار بخون کمک کننده ست ) 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

عزیزم بعد از چه مدت حاجت گرفتین؟

دوتا حاجتم گرفتم از آخر مرداد شروع کردم گاهی وقتا روزی ۵۰۰ صلوات میدم گاهی وقتا ۱۰ تا 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

نیت میکنی صلوات می‌فرستی میگی به نیت این حاجت ها ۱۲۴ هزار صلوات می‌فرستم به پیامبر محمد ص بعد هر روز ...

عزیزم تو رو خدا دعا کن انشالله به آرزوم برسم همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭