اگه حوصله نداری ما میگیم کتلت خیلیا میگن کوکو آخرم نفهمیدم اسمش چیه اون و من سه سوته درست می کنم به این ترتیب سیب زمینی خام رنده می زنم با پیاز کوچیک و دو حبه سیر و نصف هویج توش ادویه می زنم تخم مرغ می تونی مثه شامی با قاشق بریزی چون تو دست شکل نمی گیره بریزی سرخ کنی یا همشو بریزی کف ماهی تابه بذاری درست شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گوشت چرخ کرده توش پیاز رنده میکنی ورز میدی یکم آرد نخود چی برای اینکه چسبندگی بیشتر بشه بد روی ی نایلون باز میکنی مثل یک مستطیل بد لاش آگه دوست داشتی پیاز داغ الو تخم مرغ آبپز وزرشک آگه که دوست نداشتی ساده یا هرکدام از اینا میشه لاش پنیر پیتزا هم زد بد باکمک نایلون رولش میکنی سر و ته گوشت قشنگ بهم میچسبونی و خط رول که میپیچی با بگو نای ریز که وا نشه بد توی قابلمه سس گوجه درست کردی میندازی بد نوش جان میکنی شاید توضیحش زیاد باشه ولی درست کردنش زیاد وقت نمیگیره😉😉😉😉😊
آخه معرکه اینجاس ربم ندارم وگرنه الان به پیشنهاد یکی از کاربرا ماکارونی میزاشتم
اخی بررعکس ما یک گونی رب داریم نمیدونیم چیکارش کنیم😁😁
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین