2777
2789
ممنونم عزیزم  فرقی نداره احتمالا منم ماکارانی بزارم

اگه حوصله نداری ما میگیم کتلت خیلیا میگن کوکو آخرم نفهمیدم اسمش چیه    اون و من سه سوته درست می کنم به این ترتیب سیب زمینی خام رنده می زنم با پیاز کوچیک و دو حبه سیر و نصف هویج توش ادویه می زنم تخم مرغ می تونی مثه شامی با قاشق بریزی چون تو دست شکل نمی گیره بریزی سرخ کنی یا همشو بریزی کف ماهی تابه بذاری درست شه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اگه حوصله نداری ما میگیم کتلت خیلیا میگن کوکو آخرم نفهمیدم اسمش چیه     اون و من سه سوته ...

ممنونم عزیزم 

با هویج خوب میشه 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم  با هویج خوب میشه

یخورده زیاد نباشه می ریزی خوب میشه ظاهر خوبی هم پیدا می کنه اگه نداری هم مهم نیست فقط سیر حتما بزن چوم مزش به همونه تو ادویش آویشن هم باشه عالی میشه 

ینی من عاشق این غذام راحت و بی دردسر و واقعا خوشمزه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
از دیشب رو گازه یا تو یخچال؟

روز گاز با شعله کم و شعله پخش کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کامل بهم توضیح میدی عزیزم 

گوشت چرخ کرده توش پیاز رنده میکنی ورز میدی یکم آرد نخود چی برای اینکه چسبندگی بیشتر بشه بد روی ی نایلون باز میکنی مثل یک مستطیل بد لاش آگه دوست داشتی پیاز داغ الو تخم مرغ آبپز وزرشک آگه که دوست نداشتی ساده یا هرکدام از اینا میشه لاش پنیر پیتزا هم زد بد باکمک نایلون رولش میکنی سر و ته گوشت قشنگ بهم میچسبونی و خط رول که میپیچی با بگو نای ریز که وا نشه بد توی قابلمه سس گوجه درست کردی میندازی بد نوش جان میکنی شاید توضیحش زیاد باشه ولی درست کردنش زیاد وقت نمیگیره😉😉😉😉😊

گوشت چرخ کرده توش پیاز رنده میکنی ورز میدی یکم آرد نخود چی برای اینکه چسبندگی بیشتر بشه بد روی ی نای ...

ممنونم عزیزم 

خط ششم رو نفهمیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

وقتی رول کردی مثل شکلات قشنگ همه جاش و میچسبونی بهم که باز نشه 😘😘😘😘😘

ممنونم 

بعد زمان بدم بهش  یا لازم نیست بزارم تو قابلمه ای که سس رو درست کردم 

ممنونم  بعد زمان بدم بهش یا لازم نیست بزارم تو قابلمه ای که سس رو درست کردم

بد تو اون قابلمه سس داره میزاری روی گاز در شو میزاری حدود یک ساعت که قشنگ جا بیفته یا میزاری تو فر درشو فویل میکشی ۴۵ دقیقه آماده میشه😋😋😋

آخه معرکه اینجاس ربم ندارم وگرنه الان به پیشنهاد یکی از کاربرا ماکارونی میزاشتم 

اخی بررعکس ما یک گونی رب داریم نمیدونیم چیکارش کنیم😁😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین