2777
2789
عنوان

خانم ها یلحظه می آیید لطفا؟؟

126 بازدید | 6 پست

هفته ۳۳ بارداری ام آب دور جنینم کمه ۵ هست

دو بار بستری شدم بیمارستان آمپول ریه و اینا را دریافت کردم.

آب دور بچه تغییری نکرده و احتمالا زایمانم نت دو سه هفته دیگه باشه.

ینی هفته ۳۵.۳۶

خواستم بدونم کسی تجربه داره؟؟

طبیعی هست یا سز؟؟

میشه با آمپول فشار؟یا سز میکنن؟؟

چون بالاخره موعدش نیست. 

اگه بخان طبیعی باشه خیلی طول میکشه؟؟

کلا تجربه ی زایمان زودتر موعد دارید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخام نگرانت کنم من الان پنج ماهه زایمان کردم به دلایلی سونوی ماهای آخرونتونستم بگیرم تااینکه آخرای هفته 37گرفتم آب دورجنینم شده بود2دکترسونوگفت سریع بروبرای زایمان تابچت خفه نشده منم رفتم زایشگاه دکترزنان بازفرستادم سونوگفت چطورممکنه آب جنینت 2باشه وقتی خودت متوجه نشده باشی دویعنی به یکباره کلاآبت خالی بشه حتماسونواشتباه کرده منم رفتن سونوی دوباره که این دکترم گفت همون 2هستش سریع بروتابچه خفه نشه رفتم زایشگاه دکترزنان دیدگفت سریع بستری شوگفتم دکترنمیشه برم خونه فقط آب بخورم وبادردام بیام گفت نه خیلی خطرناکه بایدبستری شی وگرنه بایدانگشت بزنی منم محبورشدم بستری کردم چون این همه زحمت کشیدم نمیخاستم بچموازدست بدم ولی چی بگم بهت خیلی وحشتناک بوددرداشدیدوشدیدترمیشدن ولی دهانه رحم بازنمیشدداشتم جون میدادم بامعاینه های وحشتناکی که میکردن هرچی به دکترم اصرارمیکردم سزبکنه ولی قبول نکردبه زوروباسختی بجم روبه دنیاآوردن خیلی سخت بودیکیشون که کامل روشکمم نشست تابچه بیادپایین باورمیکنی یادآوری اون لحظات منوبه گریه میندازه بعداز15ساعت زایمان کردم چندبارهم حالم بدشدخیلی سخت بودنمیدونم برای شماسخت میشه یانه ان شاالله که آسون باشه ولی ازمن میدونی اگه دکترت میدونه که سخته همون سزارین کنی بهتره من که طبیعی زایمان کردم بااین وضع کمری برام نمونده کمرم مشکل پیداکرده پس به نظرمن سزارین صدبرابربهترازین طورزایماناست

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
عزیزم نمیخام نگرانت کنم من الان پنج ماهه زایمان کردم به دلایلی سونوی ماهای آخرونتونستم بگیرم تااینکه ...

تجربه ی طبیعی را دارم ...بچه دوممه سر اولی هم واقعا اذیت شدم.حالا شما باز خوبه هفته ۳۷ بودی من هفته ۳۱ متوجه کمی آب شدن و الانم میگن نهایت تا آخر ۳۵ این آب دووم بیاره.

ای کاش انقدر رو طبیعی اصرار نداشتن.واقعا استرس زایمان دیگه‌غاز بالا غوزه.

تجربه ی طبیعی را دارم ...بچه دوممه سر اولی هم واقعا اذیت شدم.حالا شما باز خوبه هفته ۳۷ بودی من هفته ...

استراحت مطلق داشته باش آب مایعات خیلی خیلی زیادبخورودوباره خودت روسونوکن دیدی پایینتراومده بعدبروزایشگاه ولی کاش برای سزقبولت میکردن ولی اگه نکردن هم نگران نباش خدارحیمه ان شاالله آسون بگذره فقط موقع زایمانت چیزای مقوی زیادبخورحتماقبل ازرفتنت شام یانهارتوبخوراونجام که رفتی رانی بگیرهمونجاتواتاق دردبخورمن ازبس استرس داشتم هیچی نخوردم شوهرم برام توراه رانی گرفت اوناروبه زورخوردم دکترم وقتی فهمیدمن هیچی نخوردم دعوام کردوازشوهرم خاست تایک عالمه رانی وآبمیوه برام بگیرن بیارن اوناروهم به زوربه من میدادن چون حالت تهوع داشتم آخریشم موقع که زایمان کردم دادن میگن یه چیزی که باعث سختی زایمان میشه همین غذانخوردن چون جونی نداره برای زایمان

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری