2777
2789
عنوان

به نامزدم میگن زن ذلیل

223 بازدید | 15 پست

دوستای نامزدم بهش میگن زن ذلیل فقط به خاطر اینکه تلفنی با هم صحبت میکنیم. از هم دوریم خب برای همین تو طول روز چند بار تماس تلفنی داریم. اما دوستاش بهش میگن چقدر به خانمت زنگ میزنی. خودشون فقط در حد چند تا اس ام اس هستن. برای همین نامزدم دیگه کمتر زنگ میزنه. به نظرتون چیکار کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاست داشته باش عزیزم

کتاب زنان زیرک رو حتماااا بخون

Baran_e_kherad

میتونی از این پیج کتابو سفارش بدی۵٠%تخفیف داره

بچه ها من قصد مهاجرت دارم، کسی پولشو داره بیاد قصد از من پول از اون با هم بریم؟!😃

من و شوهرم روزی صدبار باهم حرف میزدیم و همه هم میگفتن زن ذلیل منم و شوهرمم می دونستیم ازحسودیشونه و محل نمیدادیم و به یه ورمون هم حسابشون نمیکردیم  

به بقیه چربطی داره آخه من نمیدونم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چرا حرفشون برات اهمیت داره اخه؟

اهمیت نداره. ولی ناراحتم که زنگ کمتر میزنه. الان هم چون نزدیک امتحانمه به حمایتش نیاز دارم. خودش هم بهشون گفته چون امتحان داره نیاز به حمایتم داره ولی با این حال زنگ نمیزنه

اهمیت نداره. ولی ناراحتم که زنگ کمتر میزنه. الان هم چون نزدیک امتحانمه به حمایتش نیاز دارم. خودش هم ...

باید در جوابشون بگه زن ذلیل نیستم فقط زیادی دوسش دارم😊😍

❝تو رویایش را بباف،اتفاقش‌خود به خود می افتد❝