2777
2789
عنوان

بچه ها کیا قبول دارن عشق وجود نداره ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3453 بازدید | 63 پست

عشق واقعی خیلی کمه ..مثل یوسف زلیخا 

یا خسرو شیرین

اینا که عاشق میشن تو این دوره چرنده ..

دیدم آقایی ۷ سال خانمی رو دوست داشته ولی خانوادش مخالف بودن و رفت زن گرفت ..خانمه سخت فراموش کرد 

ولی پسره انگا ن انگار چقد ولس دیدن عشقش قبلنا پرپر میزد ..الان باز زنش ریلکس میره میاد..

ب اینا عشق نمیگن ..هوس بازن ..خدا نسلشون از رو زمین برداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق نیست هوس توش کردنه بعدکه تکراری بشه این توش کردناباعث میشه عشق ناپدیدمیشه

هوس توش کرده ینی چیه؟!!! این توش کردنا باعث میشه عشق تکراری بشه ینی چی؟!!!!!!!!!🤔

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن

منم اتفاقا همین نظرو پیدا کردم،حس میکنم عشق فقط به خدا و مادره ولی وقتی زن و مردیو میبینم که کارای عاشقونه میکنن شک میکنم حس میکنم من دلم سنگ شده یا بی احساس شدم نمیدونم  والا 

با خدا باش و پادشاهی کن♡من لایق بهترین ها هستم و بهترین ها هم نصیبم میشه😇
عشق واقعی خیلی کمه ..مثل یوسف زلیخا  یا خسرو شیرین اینا که عاشق میشن تو این دوره چرنده .. دی ...

من از خودگذشتکی تو زندگیم ندیدم شوهرم فقط ادعا داشت که مخ بزنه 

مخ که زد 

....

البته منم همینما نکه براش بمیرم 

خدایا شکرت 🫀

والا من خيلي همسرم و دوست دارم بهش دلبسته و وابستم 

دلتنگش ميشم نگرانش ميشم وقتي نيست واسه اومدنش لحظه شماري ميكنم 

نميدونم شماها به اين حس چي ميگين ولي خودم فكر كنم علاقه و عشق

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
مثل من . ولی عشق وجود داره اما واقعیش خیلی کمه. 

میدونی عشق خیلی والا فکر نمیکنم تو این زندگی بهش ادم برسه

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
تست مثلث استنبرگ بده هوس. صمیمیت‌. تعهد . این سه تا زیاد باشه ینی عاشقی

دقییا هوس وقتی در جهت درستش باشه چیز بدی نیس. حتی عشاق واقعی هم بالاخرع تو وجودشون میل به عشقشون داشتن. 

بعدا وجود نداره یا الان یا هیچ وقت. ❤

موافقم باهات 

منم فقط به این دوتا عشق اعتقاد دارم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
عشق دروغی که تو عقد پشیمون بشی به چه درد میخوره 

نمیدونم اخه من که به کسی که دوسش داشتم نرسیدم حس میکنم همیشه دلم پیش اون میمونه ، چون اصلا نمیتونم به هیچکس فکر کنم 

حداقلش اینه که الان حسرتشو نداری به نظرم همینم خوبه 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍