2777
2789
خودتون میگین تمام نیروشون از خداوند اومده  خب تا وقتی خدا هست چرا بندش

اره خب از خدا میخای بعد از ایشونم میخای ک شفاعتتو بکنه البته اول از هر چیزی از خدا میخام من ولی ضامن قرار میدیدم امام ها و شهدارو ....

ولی خب قادر مطلق خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی همه چیز رو به هم ربط ندین این دقیقا شرکه

شرک یعنی برای موجودی جز خداوند استقلال قائل شدن و در عرض خدا قرار دادن.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الکی همه چیز رو به هم ربط ندین این دقیقا شرکه

من مطالعه دارم کتاب های دینی و خوندم حضرت عیسی مریض هارو شفا میداد با اجازه خداوند

شمام دکتر نرو پس دعا کن خدا خوبت کنه چون تا خدا هست کمک از دکتر شرکه

😎
کجا گفته شده که وقتی چیزی رو از خدا میخوای واسطه لازمه؟

آیه ای که به مسئله توسل اشاره دارد، در سوره مائده آمده است: " یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَابْتَغُواْ إِلَیهِ الْوَسِیلَةَ وَجَاهِدُواْ فِی سَبِیلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ "(اى كسانى كه ایمان آورده‏اید، از خداوند پروا كنید و (براى تقرّب) به سوى او (از مقرّبان درگاهش و از عمل‏هاى صالح) وسیله بجویید و در راه او جهاد كنید، شاید رستگار گردید.) (مائده 35)

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
الان این کار چیه؟

الان موجود دیگری در طول خدا قرار میگیره و هیچ یک از متکلمین شیعه و سنی شرک نمیدونند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خوش به حالت يه چيزي نذر دختر من کن خودم انجام میدم 4ماهشه کلا انقد بی قرار و اذیت و.جیغ و.گریه داره ...

الهی عزیزم .من برای شما و ارامش دختر گلتون دعا میکنم نذر کنید برای شهید هادی که اگه اروم شد قران ختم کنید به این شهید بزرگوار .

ماگناهکاریم ونیاز داریم به واسطه های فیض، اولیای خدا، یا انسان‌هایی که برای خداوند بسیارعزیزن. اینکه از یکی که پیش بزرگی عزیزه بخوای برات وساطتت کنه درمورد بحث مادعا کنه خیلی تاثیر داره ودرمورد ائمه علیهم السلام هم که ولایت دارند به اذن خداوند. 

الهی عزیزم .من برای شما و ارامش دختر گلتون دعا میکنم نذر کنید برای شهید هادی که اگه اروم شد قران ختم ...

نذر میکنم دخترم آروم بشه هر روز فرآن بخونم هدیه بدم بهشون

ایه ۶۴ سوره نسا