2777
2789

سنی ک خودش بفهمه اذیتت نکنه 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم و ۲ سال و نیمش تموم شد گرفتم کلا ۲ روز طول کشید خودش بعد ۲ روز قشنگ میومد میگفت.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دخترم دوسال ونیمه س اصلا همکاری نمیکنه میبرم دستشویی بعدمیادبیرون شلوارپاش میکنم توشلوارش جیش میکنه دلاررفته بالاپوشکم گرون شده گفتم بهترین زمانه که ازپوشک بگیرمش ولی انگارنمیشه🙁

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
الان دو سالشه همکاری هم نمیکنه بنظرت بزارم برا ماه بعدی 

بذار چند ماه دیگه 

من مامانم میگفت من رو از پوشک گرفته سخت ش بود 

سر خواهر آنقدر وایستاد تا خودش. فت بعد گرفت خیلی راحت 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

دخترم دوسال ونیمه س اصلا همکاری نمیکنه میبرم دستشویی بعدمیادبیرون شلوارپاش میکنم توشلوارش جیش میکنه ...

درکت میکنم منم همین جوره پسرم شلوار که پاش میکنم خودشو خیس میکنه فک کنم باید بزارم بزرگ تر بشه

عزیزم بای حوصله به خرج بدی..اتفاقا فصل خوبیه..من فرش هالمو جمع کردم در اتاقا راهم بستم..هرنیم ساعت میبردمش دستشویی...شبا هم مای بیبی نکن اصلا...هر سه چهار ساعت یه با زنگ‌بزار ببر دستشویی ..شبا مایجات بهش نده... دوسه روزه گرفته میشه ...فقط دعواش نکن که پسر بزرگم سر این دعوا چند سال مدفوعشوهمش نگه می داشت ویبوست ودل درد گرفته بود

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤