2777
2789
عنوان

مامانم با ناراحتی از خونه ام رفت ...

852 بازدید | 39 پست

مامانم با ناراحتی از خونه ام رفت چون هنوز که هنوزه فکر میکنه من همون دختر مجردشم که میتونه هر چیزی بهم بگه.راستش تازه زایمان کردم اومده بود پیشم منم که بچه داری بلد نیستم سرم غر زد چرا بچه رو درست شیر نمیدی منم گفتم مامان من که بلد نیستم تو هم فقط بلدی سرم غر بزنی .با این یه تیکه حرف سریع ناراحت شد و رفت موقع رفتن بهش گفتم مامان ببخشید نرو بمون. ولی همش میخواست بره منو با بچه ام تنها گذاشت شوهرم هم بهش گفت مامان نرو بمون ولی بهونه جور کرد رفت .خیلی ناراحت شدم همش گریه میکردم مگه بقیه چیکار میکنن که مامانشون دل نازک نیست و با کوچکترین انتقاد ناراحت نمیشن و میدونو خالی نمیکنن؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم ظاهرا به مامانت رفتي، از حرف ساده مامانت ناراحت شدي و جواب دادي!!!

بزرگتره بهش برخورده

شايد حتي پيش خودش گفته، دوست ندارن بمونم خونشون و مزاحمم!!!!

درك كنيد همو

متاسفانه خيلي وقتها آدم ها منظوري ندارن، جمله اي رو به زبون ميارن، طرف مقابل ناراحت ميشه

چند روز زایمان کردی؟منم بعد سزارین کسی نبود پیشم البتع دلیل موجه داشتن. ولی خب منم بد نبودم شیر دادن رو و شیرم کم بود و پسرم هم زردی داشت. یه بیمارستان کودکان بود. با کلی صحبت با دکتر شیفت بهم یاد دادن  چیکار کنم. روزگار خیلی سختی بود ولی خدا رو شکر گذشت

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بدعادتش نکن شما معذرت خواهی کردی بزاراز اون خبربشه

مامانشه ها😳😳😳😳😳

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
منم همین فکر و میکنم. منم میدونم که دل نازکم ولی مامانم خیلی خیلی دل نازک شده با کوچکترین حرف ناراحت ...

شاید لحنت بد بوده یا جلو شوهرت گفتی اونم ب دل گرفته بهش بزنگ

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
مادرشه ها یعنی چی بدعادتش نکن

عزیزم مادرشه ولی ایشون هم بچه شیرمیدن باید مواظب خودش باشه اول اینکه حرفی نزده دوم معذرت خواسته دیگه باید آرامش داشته باشه فکرخودش وبچش باشه مادرش هروقت صلاح دونست بیاد سربزنه قدمش روچشم