2777
2789
عنوان

مامانم با ناراحتی از خونه ام رفت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 39 پست

وای مامان منم همینه هیچ انتقادی نمیشه کرد مستکبرو زورگویه اگه حرفی میزنه خلافشو بگم دعوا وقهر

الانم یه ماهه باهام قهره که چرا خواهرشوهرم اومدخوتمون من از خونه بیرونش نکردم!!!

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
عزیزم مادرشه ولی ایشون هم بچه شیرمیدن باید مواظب خودش باشه اول اینکه حرفی نزده دوم معذرت خواسته دیگه ...

ما که نمیدونیم جلوی شوهرش با چه لحنی این حرف رو گفته لحن خیلی مهمه شایدهم تند گفته و حق مادرشه

به هر حال حق هم مادرش نبود کم زحمت استاتر و نکشیده حالا بخاطر یه قهر مادرشو بیخیال شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم که فقط بلدی غر بزنی حرف قشنگی نیست.. ایشالا آرومتر میشی از دلش درمیاری.. 

راستش مامانم از اول اخلاقش اینجوری بود .بیشتر حالت رییس ماءبانه صحبت میکرد.ولی الان اخلاقش خیلی عوض شده فکر نمیکنه که من ازدواج کردم واسه خودم مستقل شدم .ولی هنوز که هنوزه فکر میکنه دختر مجردشم که هیچ استقلالی ندارم .خدایا چیکار کنم .همون یه مامان و دارم مامانم هم فقط یه دونه دختر داره 

مامان منم اینجوری لوسه هرحرفی بهش برمیخوره..بنظرم مامانابایدیکم صبرو حوصلشون بیشتربشه مثلا مامانن اخ ...

چرا چون مامان هستن باید همه حرفی رو تحمل کنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مثلا منم زائو ام ها .منم حساسم تو این شرایطم چجور بهش زنگ بزنم.همون اول که ازش معذرت خواستم گفتم نرو ...

فردا بزنگ من مادرم فوت شده منم باردارم ولی اگه جات بودم فردا میزنگیدم شما هم مختاری،میدونم روحیت الان حساس تر شده ولی اونم بد شما رو نخواسته فقط ب فکر بچه بوده و دلش واسه بچه شما سوخته 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
چند روز زایمان کردی؟منم بعد سزارین کسی نبود پیشم البتع دلیل موجه داشتن. ولی خب منم بد نبودم شیر دادن ...

۱۴ روزه زایمان کردم سزارین شدم مامانم هم زیاد پیشم نبود. الان هم یه چهار روزه پیشمه.

۱۴ روزه زایمان کردم سزارین شدم مامانم هم زیاد پیشم نبود. الان هم یه چهار روزه پیشمه.

14 روز دیگه سرپایی . نگران نباش اصلا. خودت خوب از عهده همه کارها برمیای

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
14 روز دیگه سرپایی . نگران نباش اصلا. خودت خوب از عهده همه کارها برمیای

اون که بله ولی هنوز که هنوزه بچه داری بلد نیستم بچه اولمه نه شیر دادن درست و حسابی بلدم نه حموم کردن بچه تازه یاد گرفتم پوشک رو عوض کنم خدایا چرا اینقدر بچه داری سخته.

هیی یاد خودم افتادم

مامان سر یه چی الکی چند ساعت بعد سزارینم باهام بحث کرد رو تخت دراز کشیده بودم پسرم تو ان آی سی یو

نشیت های های گریه کردن جلو مردم من باید اونو دلداری میدادم که بس کن درحالی که تقصیر خودش بود منم باز باش حرف زدم از قبل عمل هیچی نخورده بودم تا خود صبح روز بعدش فقط سرشو گذاشت روتخم و گریه کردو خوابید

فرداشم تنها باشکم پاره از این ور بیمارستان تا اون ور بیمارستان رفتم شیر بدم بچم

خودم لباساشو پوشیدم بعد ترخیص بابدبختی بعدم که اومدیم کلا یه شب موند پیشم فرداش صبحونه نخورده پاشد رفت هر چی التماسش کردم هیچ تاثیر نداشت

من موندم ویه بچه که هیچی بلدنبودم چه کار کنم باش همه چی رو خودم یاد گرفتم 

ولی اون مادرم بود کارش رو به دل نگرفتم بعد یه دوساعت زنگ زدم بش که رسیدی خونه(راهش دور بود)

فردا وفرداهاشم بهش زنگ زدم ومعذرت خاستم الانم تو اوج بیماریش من هستم که همدمشم و کمکشم یه لحطه هم بد خلقی نکردم که فکر بد بکنه پیش خودش تا ابد هم رو سرم میذارمش باشد که خداخودش دستمو بگیره

وخدایی که به شدت کافی است....
راستش مامانم از اول اخلاقش اینجوری بود .بیشتر حالت رییس ماءبانه صحبت میکرد.ولی الان اخلاقش خیلی عوض ...

دخترا واسه مامانشون همیشه بچن :) 

نمی دونم تو موقعیت شما نبودم ولی حالا که رئیس زودرنجی هستن یه کم بیشتر ملاحظه کن چه میشه کرد😚مادر شدنت هم مبارک🤗

هیی یاد خودم افتادم مامان سر یه چی الکی چند ساعت بعد سزارینم باهام بحث کرد رو تخت دراز کشیده بودم پ ...

منم مثل خودت بودم بچه ام یازده روز تو ان ای سی یو بود بعد دو روز اوردنش بخش نوزادان تا خوب بشه و مرخصش کردن منم مثل خودت با شکم پاره طبقه های بیمارستان و بالا وپایین میرفتم که به بچه ام شیر بدم .ولی چه فایده که مامانم فقط یه شب پیشم موند که امروز با ناراحتی از خونه ام رفت منم داشتم به بچه ام شیر میدادم که مامان نرو مامان نرو بمون ولی با دلنازکی تمام قهر کرد و رفت چقدر من بدبخت بدشانسم که مامانم هم بهم رحم نمیکنه