2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها مقصر نیستی سر شبشه شیرو شبا که میخوابه قیچی کن ولی جلوش این کارو نکن همین کم کم بیشتر سرشو بچین ...

لاک تلخ بگیر از داروخانه. من هم برا پستونک و هم شیشه ازش استفاده کردم.یک بار بزاره دهنش خودش میگه نمیخام

خدایا شکرت به خاطر داشتن گل دخترم
میشه بگی چند سالشه برا من رو قصری نمیشینه    نمیدونم چکار کنم

۲ سال و ۱۰ ماهشه.باید تشویق کنید.کلی ازش پیش بقیه تعریف کنید.قول جایزه بدید.براش استیکر خریدم بعد هر بار میدم انتخاب میکنه میچسبونه به تختش.

۲ سال و ۱۰ ماهشه.باید تشویق کنید.کلی ازش پیش بقیه تعریف کنید.قول جایزه بدید.براش استیکر خریدم بعد هر ...

سلام عزیزم

پسر من 2 سال و 7 ماهش هست

یک ماهه از پوشک گرفتم ولی اصلا نمیگه

سر ساعت ببرم جیش میکنه ولی پی پی اصلا

پوشک هم میکنم همش درمیاره 

حرف هم بلد نیس بزنه

موندم چکار کنم همش خونه رو کثیف میکنه😭😭

من که اسیرشدم باهاش

منم  دخترم همش میگه شیر شیر ازصبح تاشب اینقد اب وچای وشیر می ریزم توشیشه اش بعدشم اینقد جیش میکنه که هیچی جوابگوی جیشش نیست

خدایا خودت کمک کن 
سلام عزیزم پسر من 2 سال و 7 ماهش هست یک ماهه از پوشک گرفتم ولی اصلا نمیگه سر ساعت ببرم جیش میکنه ...

سلام

کاش وقتی دیدید آمادگی نداره از پوشک نمیگرفتید.

اطرافیان از ۲ سالگی پسرم زیاد گفتن از پوشک بگیر.ولی من چون دیدم پسرم آمادگی نداره این کار نکردم.

سلام کاش وقتی دیدید آمادگی نداره از پوشک نمیگرفتید. اطرافیان از ۲ سالگی پسرم زیاد گفتن از پوشک بگی ...

سلام عزیزم

والا خودش دیگه نمیذاشت پوشکش کنم همش پوشک و از تنش میکند الان 40 روزه اسیر شدم نه میذاره پوشکش کنم نه جیش میگه😭

سلام عزیزم والا خودش دیگه نمیذاشت پوشکش کنم همش پوشک و از تنش میکند الان 40 روزه اسیر شدم نه میذاره ...

سلام خانمی اخرش چجوری از پوشک گرفتین؟؟ چند وقت شد تا خودش گفت؟؟ 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

سلام 

منم خیلی درگیر از پوشک گرفتن بچه ام بودم

یه وصیت میکنم حتما گوش بدید

اصلا بچه هاتون رو  تحت فشار قرار ندید و وقتی که هم خودتون و هم بچه آمادگی داشت شروع کنید و اگر همکاری نکرد ادامه ندید

فقط هم با تشویق و جایزه های کوچیک بهش یاد بدید.