یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند... زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...!
من که ۲ ماهه در حال از پوشک گرفتن هستم.سخته چون باردار هم هستم.اول از پی پی شروع کردم چون پسرم میدونست کی پی پی میکنه.ولی جیش رو هنوز نمی دونه.هر وقت میفهمم میخواد پی پی کنه میبرم رو قصری تا کارش رو کنه.
من بیچاره شدم دیگه از دست دخترم میخوام از شیشه شیرش بگیرمش هنوز موفق نشدم
ببین پسر منم به شدددت وابسته بود یه روز میخواستم شیشه اش رو بشورم اذیتم میکرد هول شدم دستم خورد بهش افتاد پشت ماشین لباسشویی دیگه نتونستم درش بیارم این شد که از شیشه گرفتمش