2777
2789
سلام یه دوست دارم نیشابوری ازش میپرسم بهت میگم . اختیاری ک باید بیشتر دکترا انجام بدن

قربونت ممنون میشم سوال کنی نه الان متاسفانه انجام نمیدن بی زحمت بپرسین خبرش و بدین منتظرم بازم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت ممنون میشم سوال کنی نه الان متاسفانه انجام نمیدن بی زحمت بپرسین خبرش و بدین منتظرم بازم ممنون

عزیزم یکی از فامیلاشون گف همین یک ماه قبل عید سزارین اختیاری کرده. دکتر زهرا حسینی یا زهرا سیدحسینی. سه و نیم چهار میلیون تومن شده. گف خیلی دکتره خوبیه. معروف هم هست. اسون هم میگیره سزارینو

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
عزیزم یکی از فامیلاشون گف همین یک ماه قبل عید سزارین اختیاری کرده. دکتر زهرا حسینی یا زهرا سیدحسینی. ...

شماره ازشون نداره چون ایشون رو من یه بار زنگ زدم قبل عید گفتن که به خاطر کرونا مطبش رو بسته حالا هم یه شماره ازش دارم هیچکس بر نمی داره بی زحمت اگه میشه آدرس مطب رو ازشون بگیرین برم مطبشون چون تلفن جواب نمیدن الان 

شماره ازشون نداره چون ایشون رو من یه بار زنگ زدم قبل عید گفتن که به خاطر کرونا مطبش رو بسته حالا هم ...

گفت دور میدان ایران اون کوچه که دوچرخه فروشی داره سرش. یه بانک ملتم اونطرف کوچه هست. بری داخل همون کوچه. گف کوچیکه کوچش.بگردی پیدا میشه مطبش.  تو یک ساختمونه. اسم کوچه شو نمیدونست.

خب شاید برا کرونا نبوده الان زنگ بزن یا حضوری برو

ایشالا ک کارت راه بیفته 

💙💚❤️💜💙💚❤️💛💜

گفت دور میدان ایران اون کوچه که دوچرخه فروشی داره سرش. یه بانک ملتم اونطرف کوچه هست. بری داخل همون ک ...

خیلی ممنونم دیت گلت درد نکنه ان شاالله کارم راه بیفته بازم ممنون 

خیلی ممنونم دیت گلت درد نکنه ان شاالله کارم راه بیفته بازم ممنون 

خواهش میکنم گلم انشاالله زایمان خوبی داشته باشی

اگه کارت راه افتاد واسه نی نی دار شدن من  که اگ خدا صلاح میدونه یه صلوات بفرس. تو بارداری دعات زود مستجاب میشه 💜💛❤️💚💙

خواهش میکنم گلم انشاالله زایمان خوبی داشته باشی اگه کارت راه افتاد  واسه نی نی دار شدن من  ...

چشم عزیزم ان شاالله به لطف خدا شما هم طعم مادر شدن رو بچشی و یه نی نی سالم و خوشگل خدا بهت بده 

عزیزم شما سزارین اختیاری کردین؟؟؟دکتر سیدحسینی قبول کرد؟؟؟میشه جوابمو بدین

سلام بله اختیاری سزارین کردم  وقتی من میخواستم سز کنم دکتر سید حسینی خودش مشکل نداشت ولی چون تو تابستون ایشون سزارین زیاد کرده بودن بیمارستان اجازه نداد ایشون سزارین کنن یه دکتر دیگه برام انجام داد 

عزیزم شما سزارین اختیاری کردین؟؟؟دکتر سیدحسینی قبول کرد؟؟؟میشه جوابمو بدین

الان فکر کنم سزارین اختیاری انجام میدن همه دکتر ها فقط باید هزینه اشو پرداخت کنین 

الان همه دکترا سزارین اختیاری رو قبول میکنن منم خودم خواستم سزارین بشم دکترم سریع قبول کرد

آره الان فقط پول باشه همه قبول میکنن ولی مهر من میخواستم سز کنم اینقدر اذیتم کردن قبول نمیکردن