2777
2789
عنوان

چادر یا مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 95 پست

ببین خودت وجدانت چی میگه،اگه تو پوشش باشی امنیتت از نطر نگاه سنگین بقیه بیشتر نیست؟؟با کدوم تیپ واسه رفتن بیرون راحتتری؟من باماشین میریم بیرون همونجوری حجاب دارم ولی توماشین چادر نمیپوشم چون از پاشین قرار نیست پیاده شم،یا مهمونی میرم مستقبم میرم خونه طرف، ولی وقتی تنهامیرم بیرون خرید و...چادر میپوشم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه بدونید طبق آماری که از پسرهای مجرد گرفتن نشون می ده که بیشتر دوست دارن با کسی دوست بشن یا ازدواج بکنن که چادری باشه البته شاید این از حس تنوع طلبیشون باشه چون انقدر مانتویی دیدن دوست دارن چادری رو هم تجربه کنن البته این تحلیل منه

اتفاقا من چادرسرمیکردم

ولی خیلی سخته و تو این گرما با بچه کوچیک ...😢

الان مانتوی اسپرت مشکی میپوشم تا وسط ساق پام

موهامم بیرون نیس

آرایشم اعتقادی ندارم.حیف از این پوست جوون و زیبا ک خرابش کنیم

ببین خودت وجدانت چی میگه،اگه تو پوشش باشی امنیتت از نطر نگاه سنگین بقیه بیشتر نیست؟؟با کدوم تیپ واسه ...

من خودمم تو دانشگاه و سر کار می پوشیدم قبلا ولی باهمسرم که بیرون میرم نمیپوشم.خصوصا از وقتی بچه دار شدم و جمع کردن چادر سخت بود واسم.ولی کلا‌دوست دارم یکیو انتخاب کنم و همیشه همونجور باشم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

خوش به حالت که شوهرت گذاشته به عهده خودت. شوهر من تو این یه مورد زورگو ِ میگه باید چادر سر کنی. ولی من اصلا دوست ندارم. همیشه بهش میگم من دارم کفن سر میکنم. از بس عذاب میکشم. البته خودم بی حجابی رو دوست ندارم ولی چادرم دوست ندارم😭

عزیزم منم مانتویی بودم خودم تصمیم گرفتم چادر سرم کنم  اطرافیان خیلی گفتن که چادر سخته ، خسته م ...

من اولین نفر مامانم بهم گفت نپوش حجابت خوبه برای چیته،دانشگاه رفتنی سال۹۲چادر سر کردم.بهم میگفتن بچه ها ک من ازبین دوستام چادری بودم ک نپوش مث هم باشیم ولی ۴سال روپوشیدم چقد راحت بودم خیییلی راحتم وقتی میپوشم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....

این مدل چادر خیلی شیکه..خودم گرفتم هم راحته هم شیک

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
من اولین نفر مامانم بهم گفت نپوش حجابت خوبه برای چیته،دانشگاه رفتنی سال۹۲چادر سر کردم.بهم میگفتن بچه ...

منم دوسش دارم 

تو گرما سخته واقعا ولی اصلا حتی یکبار هم اعتراض نکردم 

خدا کمکم کنه تا آخرش حفظش کنم

هیچ وقت با این یا رومی رومی یا زنگی زنگی کنار نیومدم حد وسط هم داره همه چی خودم چادرو انتخاب کردم ...

فداتشم من منظورم این بود که گاهی چادر میپوشم و گاهیم نمی موشم.دوست دارم یا همیشه چادری باشم یا هم همیشه مانتویی.واسه چادر هم حرمت قائلم .عذاب وجدان میگیرم که گاهی می پوشم و گاهیم نه

جالبه بدونید طبق آماری که از پسرهای مجرد گرفتن نشون می ده که بیشتر دوست دارن با کسی دوست بشن یا ازدو ...

اتفاقا یه اقایی میگفت اگه این مانتویی ها میدونستند ما چطوری بهشون نگاه میکنیم و چی در موردشون فک میکنیم به جا یه چادر دوتا چادر سرشون میکردند😲البته بد حجابارو میگفت

استاتر اگر قراره چادری بشی خاهشا از اون چادری هایی نشو ک یک کیلو ارایش میکنن و موهاشونو میریزن بیرون ...

آره خودمم دلم نمیخواد.واسه چادر ارزش قائلم‌‌.اگه هم تصمیم بگیرم کلا نپوشمش واسه اینه که خودم لیاقتشو ندارم وگرنه میدونم هیچ پوششی از چادر کامل نیست و هیچ لباسی هم قشنگ تر از چادر مشکی حضرت مادر نیست🌷