2777
2789
عنوان

چادر یا مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 95 پست

باید بخاطر خدا از یه سری لذت ها دست بکشی! اگه میتونی یاعلی 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر و مانتو پوشیده و بلند😄

شما پوششت اینجوریه؟؟؟سنت بالا نمیره؟همسرت راضیه؟؟اعتماد به نفست پایین نمیاد؟؟

ببخشید خیلی جواباش واسم مهمه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

به نطر من چادر سرت کن با روسری رنگی و شاد..یه ارایش ملایم هم داشته باش در حد پنکک و مداد که اراسته باشی..ساق دست رنگی هم با روسریات ست کن.....ببین با چادر هم دل شوهرتو به دست میاری هم دل امام زمان

استاتر اگر قراره چادری بشی خاهشا از اون چادری هایی نشو ک یک کیلو ارایش میکنن و موهاشونو میریزن بیرون زیر چادر مانتو جلوباز میپوشن و..... 

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

هیچ وقت با این یا رومی رومی یا زنگی زنگی کنار نیومدم

حد وسط هم داره همه چی

خودم چادرو انتخاب کردم چون از لباسای کوتاه خوشم میاد ولی درعین حال به حجاب اعتقاد دارم. لباسای کوتاه با عقیدم به حجاب نمیخواند برای همین الان لباسی که دوست دارم رو میپوشم و چادر سرم میکنم روش

چادر و اگه دوست داری بپوش. به حرفای دیگران اهمیت نده. به این فکر کن حضرت زهرا رو الگو قرار دادی عزیزم.

سنتنم میخوای نبره بالا چادرهای مدل های جمع و جور هست خیلی مدل هست انتخاب کن. مرتب باش. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
اینجوری که مانتو پیچ میخوره دور پا

من مانتو بلند دارم ولی پیچ نمیخوره🙁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

عزیزم منم مانتویی بودم خودم تصمیم گرفتم چادر سرم کنم 

اطرافیان خیلی گفتن که چادر سخته ، خسته میشی،اذیت میشی و ... حرفهای بسیار 

ولی من تصمیمم رو گرفته بودم الان از اون موضوع ۵ سال میگذره و با وجود همه ی سختیاش من دوسش دارم و راضی ام 

انقدر بهش وابسته ام که گاهی شبا خواب میبینم دارم میرم بیرون و چادر سرم نیست و عذاب میکشم 

من دوسش دارم چون خودم انتخابش کردم 

البته من با چادر یه آرایش ملیح هم میکنم اگه حس و حالش رو داشته باشم

شما پوششت اینجوریه؟؟؟سنت بالا نمیره؟همسرت راضیه؟؟اعتماد به نفست پایین نمیاد؟؟ ببخشید خیلی جواباش وا ...

من مجردم ولی خیلی راضیم از پوششم من همیشه چادر نمی پوشم مهمونی های خاص مانتو بلند و پوشیده می پوشم با روسری بلند خیلیم شیکه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍