2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم بهم شک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 67 پست
😂😂😂😂ن بابا نکن اینکارو من گاهی وقتا بش میگم میخا خیانت کنم و اینا داد میزنه تو اینکارو بکن تا دس ...

گفتم  بیتوجهی کنی میرم با یکی دوست میشم.میگع برو 

می دانم که روزهای خوبی در راه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا بیرون میرم مگه کاری باشه وگرنه ۴ساعت هم بشه زنگ‌نمی زنه منم زنگ نمی زنم خوب یعنی چی 

۴ ساعت ک هیچ.من میرم سره کار .۹ شب میام.از صبحش ازهم خبر نداشتیم 

گفتم  بیتوجهی کنی میرم با یکی دوست میشم.میگع برو

خیلی خودتو تو دست وپا انداختی  واسه همین اهمیت نمیده کلا باهاش سرد شو نه زنگ بزن نه چیزی .فک کن مجردی و تنهایی زندگی میکنی این روش و یه مدت امتحان کن ببین چی میشه

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
همیشه من میزنم.دیگه بدم اومده از خودم. سره کارم باشه خوب حرف نمیزنه.فقط من کوچیک میشم جلو همکاراش.م ...

آره واقعا سخته خب حتما نمیتونه تو محل کارش راحت صحبت کنه به دل نگیر

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خب خودت بهش زنگ بزن بگو کجایی و چکار میکنی .اگه برات مهمه شاید اینجوری اونم یاد بگیره  اگه هم ...

یه ساله میزنم.دیگه خسته شدم.از اول عروسی فقط من زنگ میزدم

گفتم  بیتوجهی کنی میرم با یکی دوست میشم.میگع برو

خودت بهش اعتماد داری؟؟؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خیلی خودتو تو دست وپا انداختی  واسه همین اهمیت نمیده کلا باهاش سرد شو نه زنگ بزن نه چیزی .فک کن ...

میخام تمرین  کنم. اما میدونم واسش فرقی نمیکنه