2777
2789
عنوان

با ی پسر همدانی اشنا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4981 بازدید | 32 پست
يعني مثلا حاضرن چندساعت منتظرتاكسي بمونن ولي٥٠٠تومن اضافه ندن براي اژانس يا از ي كتاب خيلي داغون اس ...

وای چقد درست توضیح دادی دقیقا خانواده شوهرم‌همینن

من اینطوری نیستم واذیت میشم حالا خیلی چیزای دیگم هست

تازه جالبه خودشو خوب و درست میدونن بقیه رو بد و حرفی ام‌بزنس میشی غر غرو ولخرج 😥😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدرد نخور از چ لحاظ؟

والا اینجا نمیتونم بگم سریع همه جبهه میگیرن،وگرن من ی دوسپسر همدانی داشتم واقعا تمام زندگیمو همه موقعیتامو همه خوشیامو ازم گرفت،خیلی بدرنخور و آشغال بود،دوستمامم همین عقیده دارن نسبت بهشون،خودشون باخودشون باید وصلت کنن

وای چقد درست توضیح دادی دقیقا خانواده شوهرم‌همینن من اینطوری نیستم واذیت میشم حالا خیلی چیزای دیگم ...

اره دقيقا چون ي دوست همداني ي هم اتاقي همداني وكلي هم كلاسي داشتم اكثرشون اين رفتار روداشتن

تازه ي بار دوستم ي سوال برام حل كرده بود دوستم هااا يهو گفت توكي جبران ميكني يا ي بار اتاقشون اندازه ي پياله غوره خوردم گفت كي پسش ميدي

همدانیا خیلی داغونن،البته من تاحالا با هرکسی ک همدانی بوده چ دختر چ پسر برخورد داشتم خیلی بدرنخور بو ...

مام  ی همسایه همدانی داشتیم پوست همه همسایه هارو کند روزی ک رفت ی محله ازدستش راحت شد

یا رب نظر توبر نگردد
ادماي بدي نيستن تااونجايي كه من باهاشون بودم فقط يك مقدارحسابگرن اگه خودت اينطوري نيستي اذيت ميشي

زن همسایه ما ک همدانی بود میومد کله شو میکرد تو خونه من و باصدای بلندمیگفت شوهرت هست؟؟ ولی ی بار ک من رفتم خونش براش ی چیزخوراکی برده بودم تو حیاط وایسادم خواستم برم زیرسایه دیوار نزدیک در ورودی شون وایسم بم گفت نیاتو شوهرم خونه ست. 

حالم از حرفش بهم خورد.روزی نبود ک شر درست نکنه برا همسایه ها

یا رب نظر توبر نگردد
يعني مثلا حاضرن چندساعت منتظرتاكسي بمونن ولي٥٠٠تومن اضافه ندن براي اژانس يا از ي كتاب خيلي داغون اس ...

اتفاقا اصلا اینجوری نیستیم فقط با هر کس مثل خورش برخورد می کنیم 

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   

همدانی از من بپرسید 

از قدیم گفتن همدانی پوست خر کن

مستاجر داشتم از بخت بدم همدانی 

پدرم دراومد یکسال نشست اندازه هزار سال بهم بد گذشت 

کرایه نمیداد انگار میخواست جون بده 

تازه بهش تخفیف داده بودم

لجباز و حریص و حسود زد کولر و در ورودی اپارتمان شکست 

کارم باهاش ب دادگاه کشید 

تبارش اورده بود شب شهادت امام صادق مهمونی زن و مرد گرفته بود 

خلاصه خیلی پاپتی هستند خدا نجاتم داد