الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیرم یهسوال منم۳۲هقته ام الان چند روزه حساسیتم گل کرده هی عطسع میکنم موقع عطسع زیر شکمم درد میگیره ...
حساسیت فصلیه؟ منم زیر دلم گاهی درد میکنه مخصوصا وقتی درازکشیدم میخام بلند شم یا بشینم. دکتر گفت ازین ب بعد این چیزا عادیه با هر درد کوچولو نیا درمونگاه کرونا میگیری😅
حساسیت فصلیه؟ منم زیر دلم گاهی درد میکنه مخصوصا وقتی درازکشیدم میخام بلند شم یا بشینم. دکتر گفت ازین ...
اره عزیرم حساسیت فصلیه مثلا ولی کل سال درگیرشم .یهو نگران شدم چقدر سخت شد معده دردکمر درد پا درد خدا این چند هفته هم ب خیر بگذرون عزیزم شما طبیعی زایمانت یا سز؟
اره عزیرم حساسیت فصلیه مثلا ولی کل سال درگیرشم .یهو نگران شدم چقدر سخت شد معده دردکمر درد پا درد خدا ...
حرف معده رو نزن🤦♀️دیروز با پاش ب معدم فشار میاورد احساس میکردم معدم از حلقم میزنه بیرون. همشم ک انگار اسید ریختن تو معدم. فعلا باید برم معاینه لگن ولی 90 درصد طبیعیه