2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام واسه ما که بیفایده بود .الان فقط واسه این اومدم تک دهقان سرچ کردم که بگم بیفایده بود.مدارکشم موجوده.هزینه هاش هیچی و لی اون امید الکی ک میدن خیلی نامردیه😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔.من همش رمزم یادم میره وقتم  خیلی نمیام نینی سایت ولی کسی خواست پبام بذاره هر وقت دیدم مدارکشو میزارم . 

سلام واسه ما که بیفایده بود .الان فقط واسه این اومدم تک دهقان سرچ کردم که بگم بیفایده بود.مدارکشم مو ...

البته فقط اون نبود دوتا طب سنتی هم ب ما اطمینان دادن ک حالش خوب میشه و ما نا امید از همه جا هر چی گفتن خریدیم انجام دادیم ولی کاش حرفاشونو باور نمیکردیم و حداقل چن ماهیی ک پیشمون بود بهش خوش میگذشت.حیف.ادم تو اون شرایط نمیتووه تصمیم بگیره

من در مورد تاثیر داروهاش اطلاعی ندارم ولی اپن موقع خیلی مطمئن حرف میزد که البته گفتن باید بهداشت تای ...

امضاتو دیدم .منم نرسم .موفق باشی.من بابام توده دم پانکراس داشتن که تو طب نوین درمانی براش نیس .واسه همین  گفتیم طب سنتی  حداقل تیری در تاریکیه  که ....

امضاتو دیدم .منم نرسم .موفق باشی.من بابام توده دم پانکراس داشتن که تو طب نوین درمانی براش نیس .واسه ...

سلامت باشی 

بالاخره باید برسم، امیدوارم تو هم برسی

امیدوارم پدرت هم خیلی زود خوب بشن .

توکل به خدا

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹