2777
2789
عنوان

جویای کار

97 بازدید | 4 پست

سلام دوستای خوبم 

دوستان کسی هست که در تهران کار در منزل سراغ داشته باشه .اگه کسی بلده بگه لطفا برای کسی میخوام نمیتونه با بچه ی کوچیک بره سرکار و شدیدا احتیاج داره .ممنون میشم کمک کنید .

عزیزم اگه یه مهارت یاد بگیری بشینی تو خونه کارکنی هم خیلی عالی هست؟

عزیزم من خودم رشته ام حسابداریه سرکارم ،برا یه بنده میخوام که الان دیگه بخواد بره دنبال مهارت خیلی دنبال کاره بستنه بندی میگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست گرامی 

وقت بخیر / کارآفرین در عرصه بیزینس های انلاین با توجه به شرایط اقتصادی و شیوع کرونا و بهم ریختگی مشاغل و کسب و کارها در صورت تمایل یا علاقمند بودن به کار پاره وقت با درآمد عالی من در خدمت شما هستم اوقات خوبی را برایتان آرزو دارم.

سلام عزیزم من خودم ثبت نام میکنم در واقع پیج لاغری دارم به اضای هر یک نفر که از طرف شما ثبت نام کنه برای دریافت رژیم نصف مبلغ به شما تعلق میگیره در پایان هفته نست به عملکردتون پاداش دریافت میکنید پرداخت روزانه هست اگه مایل به همکاری هستید که ثبت نام انجام بدم ثبت نام رایگانه