2777
2789

هستن کسایی که پاروی بهترین چیزا میزارن تاچیز بهتری از این دنیای فانی دست پیداکنن😔اینا چیزایی رومیفهمن که ما خودمونو به خواب زدیم ویا نمیخوایم بفهمیم

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میدونستم..با اون چشماش..چی دیده که از این رو به اون رو شده...

خدایا....

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

💗 دوستان عزیز👈👈👈 یه اپلیکیشن هست به نام دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا مطب دکتر هم نمیخواد برید.👌👌👌

عزیزم این چه حرفیه😊موافق نیستم.خیلیا هستین پولدارن بازم خدایی هستن

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
عزیزم این چه حرفیه😊موافق نیستم.خیلیا هستین پولدارن بازم خدایی هستن

متن خوندید 

ایشون هم همین گفتن

وطن مادر است💗💗💗 برچهره مادرکسی پنجه نمیکشد جزء فرزند ناخلف( اللهم الرزقنابصیرت
متن خوندید  ایشون هم همین گفتن

میدونم عزیزم‌.همونایی رو میگم ک این حرفو زدن نه استارتر عزیز

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.