2777
2789

من خودم اصالتا کورد هستم 

ولی الان ساکن شهریار هستیم تا تهران ی ساعت فاصله اس 

ولی دوس دارم بیمارستان خصوصی شهریار زایمان کنم چون خیالم راحته ک نزدیکه

ولی هرکی منو میبینه میگه وای نه حیفه برو تهران دیگ ک محل تولد خود بچه تو شناسنامه اش بشه تهران 

حالا بنظرشما این قضیه مهمه؟ 

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

حالا ما اخیرا یه بحث مسخره داشتیم که تو بچه تهرانپارسی چرا باید پسرت تو شهرری بدنیا بیاد! حیف نیست😶

واقعا چه ربطی داره؟! بعضیا اصالت ندارن، با موقعیت شهر ومحله، وخودشون چسباندن به یه قشری ،می خوان برا خودشون هویت دست و پا کنن😒

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اره مهمه بچت بومی تهران میشه برا اینده کاریش بهتره

خب شهریار هم جز استان تهرانه بومی هم کلا استانی حساب میکنن و گاهی فک میکنم کی از اینده خبر داره ممکنه تا ۲۰ سال دیگ اصلا تهران پایتخت نباشه😅

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

فقط برا اینده شغلی میگن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

عجب 🤔 واقعا یعنی واقعا تا این حد براشون این چیزا مهمه چ چیزا خب تهران بشه چی میشه مگه امریکاس  تهران با کرج چ تفاوتی داره خدایااا

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
حالا ما اخیرا یه بحث مسخره داشتیم که تو بچه تهرانپارسی چرا باید پسرت تو شهرری بدنیا بیاد! حیف نیست😶

جدی😅😅😅 دیگ رو ناحیه هم حساس شدن😁

❤️❤️❤️❤️😍😍