2777
2789
عنوان

دل درد کودک 6 ساله

41317 بازدید | 28 پست

بچم الان یه مدته میگه دلم درد میکنه

دکتر براش آزماش ادار و مدفوع نوشت

همه چی خوب بود

ولی نمیدونم چرا همش میگه دلم درد میکنه

توروخدا اگه تجربه ای دارید به من بگید خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینم همش میگه دور نافم کولیک معده چیه؟

کولیک روده یه بیماری التهابیه دستگاه گوارشه 

شما ببرش متخصص گوارش اینجوری که نمیشه تشخیص داد اما فعلا  سبزیجات و میوجات خام و نوشیدنی های سرد رو قطع کن درد قطع میشه 

میوه رو براش کمپوت کن کم شکر و غیر سرد بخوره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
داروی داره منظورم اینه درمان میشه؟

بله که داره اصلا نگران نباش 

تازه اینا حدسه شاید یه دل درد ساده باشه خودش برطرف بشه 

به هر حال بابد ببریش متخصص ولی میوه و سبزی خام و غذای سنگین و چرب  الان اذیتش میکنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ممکنه یبوست داشته باشه که دلش درد میکنه دکتر بچه من گفت بهش میوه و کاهو اینا بده تا ببخشید شکمش نرم بشه و دل دردش برطرف بشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان