2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوساله از بس دکتر دارو امپول استفاده کردم پدرم در اومد یبار ای یو ای کردم منفی شد دوباره ای یو ا ...

من سه سال و چهار ماه منتظر بودم. اصلا بد به دلت راه نده. خدا ماهی به بار داره بهمون شانس میده! این بار نشد بار بعد! فقط امید و توکلت رو حفظ کن

واااای چه فررررقی داره!!!!! هر کدوم باشه روی چشمامون جا داره!!!!! خدا چیز بد خلق نمیکنه! ما هستیم که ...

درسته ولی ما داریم ایران زندگی میکنیم،هیچوقت کارهایی رو که یه پسر میتونه انجام بده دختر نمیتونه انجام بده،بحث حقارت و...نبود

خواهشا لایک نکنید،کاری داشتین ریپلای کنید فقط،تشکر.
مرررسی😄😄😄سه سال و چهار ماهه منتظرم. ایشالا شما هم به آرزوهاتون برسین

استار مبارکت باشه....امممممممااااااا به هیچ کس غیر مادرت و همسرت نگو تا 6 ماهگی...خواهش می کنم ...نزار بلایی که سر بچه بی گناه من اومد خدایی ناکرده زبونم لال ادامه نمیدم ... مراقب خودت باش..

درسته ولی ما داریم ایران زندگی میکنیم،هیچوقت کارهایی رو که یه پسر میتونه انجام بده دختر نمیتونه انجا ...

من که تونستم هر کاری پسرا میکنن و دلم میخواست انجام بدم😂😂😂مدیر عامل جایی شدم که دوست داشتم، با عشق ازدواج کردم و دکترای رشته ای که دوست داشتم گرفتم و .... خدا و خانواده خیلی به من لطف داشتن و همه پسرای دور و برم دوست دارن اندازه من موفق باشن😬😬😬😬اعتماد به نفسم با این بی بی چک مثبت رسیده به عرش الهی! داری؟😄😄😄😄

من که تونستم هر کاری پسرا میکنن و دلم میخواست انجام بدم😂😂😂مدیر عامل جایی شدم که دوست داشتم، با عش ...

خب شما تونستین حتما خانوادت هم حمایتت کردن،فکر کن تو یه خانواده مردسالار دنیا میومدی...

همه مثل شما نیستن

خواهشا لایک نکنید،کاری داشتین ریپلای کنید فقط،تشکر.