2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 162 پست
تنهایی میری خرید یا کسی کمکت می‌کنه انتخاب کنی؟ پیش خودت فکر نمیکنی من همه چیز دارم لازم ندارم؟؟ نمی ...

من که پولدلر نیستم از چیزی خوشم بیاد میخرم منتطر نمیشینم که اگه لازم داشتم برم بخرم چه برسه به اینکه مایه دار باشی و نخری 

زیاد اهل آرایش نیستم عطر هم نمی‌زنم میگم بچه ام اذیت نشه با بوی عطر هیچ مجلس و مراسمی هم نداریم حت ...

بحث لازم داشتن نیست. من الان کلی لباس تو کمدم هست که تا حالا نپوشیدم. همون خریدنش خودش کلی خوبه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر لباس و کفش میخرم. لوازم ارایش خیلی کم چون ملا زیاد استفاده نمیکنم. اما لباااااس عاشق خرید ل ...

هیکلم خراب شده شکم دارم لباس جدید دوست ندارم بخرم هیچی تو تنم شیک نیست 

زیاد اهل آرایش نیستم عطر هم نمی‌زنم میگم بچه ام اذیت نشه با بوی عطر هیچ مجلس و مراسمی هم نداریم حت ...

خوش ب سعادتت 

ولی بنظرم بیشتر سعی میکنی بهونه برای خریدات جور کنی

لباس خریدن ک ب باشگاه و مهمونی ربطی نداره

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
هیکلم خراب شده شکم دارم لباس جدید دوست ندارم بخرم هیچی تو تنم شیک نیست 

من ۹۴ کیلوام این حرفو نمیزنم عزیزم

بخدا درکت میکنما ولی اگ اینجوری پیش بری دیگ خودتو از یاد میبری

نزار ب اون درجه برسی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خوش ب سعادتت  ولی بنظرم بیشتر سعی میکنی بهونه برای خریدات جور کنی لباس خریدن ک ب باشگاه و مهم ...

شکمم بعد از زایمان بزرگ مونده لباس خریدن بدتر حالمو می‌گیره همه چی تو تنم بی ریخته مثل زنهای شلخته بدهیکل شدم

الان توقع داری پولدارا بیان بگن ماشین میخریم دلمون وا شه؟ 😐

ماشین هم لازم ندارم دارم،  دلم میخواد بدونم تو فکر دیگران چیه که خرید میکنن و چی میخرن و چرا من نمیخرم

شکمم بعد از زایمان بزرگ مونده لباس خریدن بدتر حالمو می‌گیره همه چی تو تنم بی ریخته مثل زنهای شلخته ب ...

من چ بگم ک همیشه شکل حامله هام خواهر

هیچکسم نیست پایم باشه بریم پیاده روی لاغر کنیم 

تو پایه داری برو بچتم بزار تو کالسکه ببر

نه من همیشه میگم هیچی ندارم🤣شوهرم میگه یکم کمدتو خلوت کن باز بخر میگم نه چیزی ندارم ک‌ خالی کنم😉😉 ...

مثلا چند جفت کفش داری؟ چند تا کیف داری؟ چند تا ساعت یا عطر داری؟

ببخشید اینا رو میپرسم می‌خوام مقایسه کنم ببینم کجای کارم!