2777
2789
عنوان

شوهرمم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 66 پست
عخخی جه صبوری و دل رحم..ان شالله قدردانت بشه خدا هدایتش کنه

ممنونم عزیزم . ولی بازم بااین حال باخودم میگم من مقصرم برم ازدلش دربیارم میدونم من خیلی سادم😔

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پروش کردی دیگه خواهر من .واسه همین نمیاد.ولی واقعا همیشه تو فاز این مردایی هستم که به خانماشون یعی ناموس خودشونه فحش رکیک میدن.به اینا فک کن نرو بزار خسته بشه بعد که اومد معدرت خواهی بگو که ناراحت شدی از حرفش نزار این حرفا براش عادی بشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اوا!!! ادم به زن خودش این حرف و میزنه؟! بعد دوسشم داری؟ من هیچ من نگاه

خب خرم دیگ😢

چه شده؟😐

هنگم بیخی🤪

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
چطور ممكنه با اين حرفا دلت واسش تنگ شه؟!

نمیدونم !!!

عکساشو هی میبینم اعصابم خورد میشه باز

من تاحالا هیچی بی احترامی بهش نکردم فقدشوهرم عصبانی میشه دیگ نمیفهمه چیا بهم میگه😔

کلا این حرفا زندگی رو به نابودی می بره نباید هرچی که تو ذهن میاد رو لب هم جاری بشه 

مشاوره لازمید

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
خب خرم دیگ😢

دور از جون، ولی یه چی میگم ناراحت نشو، خودتو دوست نداری، وقتی تو خودتو دوست نداری و واسه خودت ارزش قائل نیستی نمیتونی این انتظار رو از کس دیگه داشته باشی

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

من شوهرم وقتایی که قاطی میکنه به خواهر مادر خودش فحش میده😐😐😐با اینکه من مقصرم 

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
پاشو برو سر خونه زندگیت دختر....این قهر ها واقعا بده.... برو سر زندگیت ولی سرسنگین باش باهاش 

توعقدم آخ

خبریم ندارم ازش 

توعقدم آخ خبریم ندارم ازش 

اوههههه تو عقدی و بهت گفته هرزه 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

نرو سمتش تا بفهمه حرفش بد بوده اگ بری یعنی حرفاش رو تایید کردی و مشکلی نداری بازم تکرار کنه 

طاقتم نمیاد شماها یچیزی بگین ک نرم