2777
2789
عنوان

دلم خواست بزنم

77 بازدید | 12 پست

دلم خواست یه تاپیک بزنم انقد که اون قسمت زنگ که اعلام میکنه پیام اومده خالیه همیشه😭😭😭😭😂😂😂

خدایا به امید خودت ضایع نشم که ناجوره 😂😂😂😂🤲😂🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا هرکس دید و اومد تو تاپیک و چیزی ننوشت کاری کن لغو کابری بشود و همیشه نی نی یار 5او را بترکاند و تاپیک هایش جز پربازدیا ها نشود امین 

🤲بسه دعا تون کردم هر چی دلتون خواست بگید فقط بگید نمیخوام برم تو پربازدیا ولی اون علامت پیام رو مبیبنم نمیدونید چقد خوشحال میشم که شوهر پیام میده انقد ذوق نمیکنم همیشه میگه تو بیگانه پرستی😂😂😂😂😂

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂

اینم اولین اعلانت😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو بگو درباره چی نظر بدیم،فقط چسناله کردی که🧡😊😂

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بنظر خودت یکم زیادی پرحرف نیستی؟😩😂😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من امشب خيلي خوشحالم تولد يك سالگيه دوقلوهاي نازم هست و خداروشكر ميكنم

به سلامتی😍

خدا حفظشون کنه

دعا کنید منم با یه آدم خیلی خوب به موقعش ازدواج کنم و ۴ تا بچه بیارم😍😑

اخه خودم تک فرزندم عاشق خونواده های شلوغم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍
من امشب خيلي خوشحالم تولد يك سالگيه دوقلوهاي نازم هست و خداروشكر ميكنم

مبارک باشه عزیزم خدا برات نگهشون داره

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂