2777
2789
عنوان

کیا الان تو قهر باشوهرن بیان

771 بازدید | 60 پست

از چهارشنبه ۴ تیر تا الان قهریم خیلی بد دعواکردیم بهم میگه خیاطی نکن خونه نامرتبه وظیفه ات تمیز کردن خونه اس منم جروبحثم شد باهاش بصورت شدید بعدش پنجشنبه صبح موقع رفتن سرکار منو توخواب بوس کرد که مثلا آشتی کنه منم گفتم برو دست نزن بهم دیگه عصرکه اوند خونه قاطی کرد وسایل پرت کرد روم که تو غلط کردی صبح منو پس زدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی وقتی شوهرت میاد عذر خواهی دیگه بداخلاقی نکن چون دفعه بعدی دیگه نمیاد

الان دیگه گفته که ناهارا هم نمیام خونه کلا باهات کاری ندلرم تو برای خودت زندگیتو کن منم خودم خیلی بهش برخورده

دیشب دعواکردیم،یبارمیگه بذارکاراتووقتی بچه خابه بکن،یبارمیگه وقتی داره میخابه،منم دیشب قاطی کردم گفتم روانیم کردی،هردفه یچیزی میگی،انقدم حرص داشتم چندتامشت به بازوزدم،اونم اومدهلم بده دستش خوردتودهنم،باهاش قهرکردم،الانم داشتم مرغ میشستم اعصابم خردبود،بچه اومدتواشپزخونه سرش دادزدم اونم گفت کثافت بچه ترسید،منم تاتونستم بهش فحش دادموداد زدم،دستمم برید،مرغارو ول کردم هرچی ازدهنم دراومدبا دادبهش گفتم دروکوبیدم اومدم تواتاق،درم قفل کردم