از چهارشنبه ۴ تیر تا الان قهریم خیلی بد دعواکردیم بهم میگه خیاطی نکن خونه نامرتبه وظیفه ات تمیز کردن خونه اس منم جروبحثم شد باهاش بصورت شدید بعدش پنجشنبه صبح موقع رفتن سرکار منو توخواب بوس کرد که مثلا آشتی کنه منم گفتم برو دست نزن بهم دیگه عصرکه اوند خونه قاطی کرد وسایل پرت کرد روم که تو غلط کردی صبح منو پس زدی
روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
خب حالا کاریه ک شده . خودتو لوس کن با اون حالت ناز و اینا بش بگو ببخشید منظوری نداشتم میخاستم بیشتر ناز کنم بیشتر نازمو بخری بیشتر بوسم کنی اما نفهمیدم چ شکلی فکر کردم این شکلی جواب میده . ک تیرم ب سنگ خورد. ببشید آقا