2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش خون غربالگری دوقلو

2266 بازدید | 14 پست

سلام .دوستای گل من تو ۱۲ هفته و ۴ روز رفتم سونو ان تی و ازمایش غربالگری . لطفا کسایی که تجربه دارن یا واردن جواب منو تفسیر کنن خیلی نگرانم 

ان تی قل اول ۲/۱ و قل دوم ۱/۵ ان بی هر دو دیده شده و سونو سالم بوده اما تو ازمایش خون نوشته ریسک متوسط و سطح free bhcg رو بالا زده و به ان تی قل اول گیر داده . ریسک رو هم ۱:۴۸۴ زده . خواهش میکنم بگین من چکار کنم و کسایی هستن که مثل من بوده باشن ... ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مثل مال من البته مال من یک دونه بود خدا روشکر هیچی هم نبود بجز ازمایشگاه پول بگیر دوباره فاصله ...

روزیکه سونو دادم ازمایش هم دادم . شماها بچها چکار کردین یعنی غربالگری دوم رو میرین یا سل فری ؟

انشاءالله که خطاس و سالمن فندقامون😍خودشم باهمیم تاریخ زایمانت کیه؟

انشالله... گفتن ۱۵ دی ولی میگن دوقلو زودتره احتمالا اواخر آذر میشه اگه خدا قسمتم کنه. شما برای غربالگری دوم کی میخاین برین؟

انشالله... گفتن ۱۵ دی ولی میگن دوقلو زودتره احتمالا اواخر آذر میشه اگه خدا قسمتم کنه. شما برای غربال ...

برا منم ۱۵دی گفتن

نمیدونم فعلا برای دو هفته دیگه نوشته یه آزمایش بدم دوباره برم ببینم چی میگه