2777
2789

امروز برای دخترم گرفتم جهت اطلاع رسانی تاپیک زدم پس هرکی مخالفه پست نزاره دیگه هرکی خودش میدونه بگیره یا نگیره من پارسال برای بچم همین موقع زدم دز بعدیش هم ماه بعدش خیلی راضی بودم خداروشکر بچم اصلا بیمار نشد امروز هم گرفتم الان علائم سرماخوردگی داره میخام خوب بشه ان شاءالله ببرم دکترش بزنه البته دکترش تاکید داره بالای ۶ ماه کوکان باید بزنن 

بچم سه ماهش بود انفولانزا گرفت خدا بهمون رحم کرد اما خب اونموقع نمیشد زد چونکه زیر ۶ ماه بود الان دخترم دوسال و سه ماهشه 

جهت اطلاع رسانی تاپیک زدم 

خدایا پناهم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم هممون هرسال میزنیم. عااالیه

واقعا عالیه بچه من خیلی مریض میشه اما پارسال زمستان و پاییز راحت بودم تو تابستون هرماه مریض شد الرژی هم داره سیستم ایمنی بدنش ضعیفه 

واکسن پرونار ۴ دز زدم براش اینقدر بهش میرسم اما همش مریض میشه حالا این واکسنها خیلی خوبن 

خدایا پناهم باش

من هرماه بدون استثنا مریضم 🤧😑

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°تظن أنها النهاية ثم يُصْلِحُ الله كل شيء.»🌱

واقعا عالیه بچه من خیلی مریض میشه اما پارسال زمستان و پاییز راحت بودم تو تابستون هرماه مریض شد الرژی ...

چه کار خوبی میکنی. اقوام نزدیک ما پزشک داروسازه. هرسال یادآوری میکنه بزنیم. کلا خانوادگی عاشق واکسنیم😅 حتی خواهرم بچگی آبله مرغان نگرفت الان واکسن آبله هم زده