2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست
عزیزم  کار شما پسندیده و قابل تحسین هست  اما این حرف نگفته میتونه ابراز شادی باشه

کلا جایي که ازش صحبت نمیکنم مگه اینکه یه نفرو ببینم دپ باشه اینجوري بخوام بهش راهکار بدم بگم انقد بدبین نباش و اینا یا راجب شخصیتمو چیزي که درگیرشم ازم بپرسن مثله الان وگرنه درحالت عادي اصلا دوس چیزي از خودم بگم

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

نه من از این ویژگیم بدم نمیاد برام غصه نمیاره فقط یکم دوستام حرص میخورن😁🤷‍♀️ اگه برام غصه می اور ...

ب بقیع هم فک کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این قضیه خیلی روت تاثیر گذاشته دیگه بهش فک نکن میدونی چون یه سری از بچه ها اینکارو میکنن و بع ...

بعضی وقتا بهش فک میکنم میگم اخه من که حتی یه مداد بدون اجازه دوستم جا به جا نمیکردم برا چی اینو بهم گفته 

اره خیلی ناراحت شدم  هنوزم هستم دلم میگیره  اخه یه دختر ده ساله بودم   

با خودم میگم کاش اون وقع هفت تومن دیگه هم داشتم که به مادرم چیزی نمیگفتم ولی حیف نداشتم 

عقلمم نمی رسید که بگم برا خودمم همینطوری میخوام   

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
عزیزم این قضیه خیلی روت تاثیر گذاشته دیگه بهش فک نکن میدونی چون یه سری از بچه ها اینکارو میکنن و بع ...

اما این صحبت شما هم ممکنه پیش اومده باشه 

شاید همون طور باشه که شما میفرمایید   شاید بد بین شده

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

امید وارم که هیچ وقت  سنگینی حرفیو رو خودمون حس نکنیم 

واگه پیش اومد هم اون حرف از سر کینه و نفرت و بغض نباشه 

ممنونم که صمیمانه همراهی کردید 

خدا سهم دل ما 

اما این صحبت شما هم ممکنه پیش اومده باشه  شاید همون طور باشه که شما میفرمایید   شاید بد ب ...

اره یه سری از بچه ها اینکار و میکنن 

ولی خب کارش اشتباه بود، دیگه خودتو اذیت نکن

منظورم از گیر اینه، حالا داریم میبینیم من مثلا به یه چیز حاشیه گیر میدم و دوستم حرص میخوره ضرر خاصی ...

رو مخ نباش کلا چکی میشی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره یه سری از بچه ها اینکار و میکنن  ولی خب کارش اشتباه بود، دیگه خودتو اذیت نکن

مرسی خانومی  

چکی چیه؟  باش حس میکنم زیاد رو مخ نیستم😶

ینی کتک میخوری

چقدر زود دیر میشود

بله متاسفانه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍