2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست

بعد من شوکه شدم    هرچی قسم و ایه خوردم که من انیکارو نکردم من پولی برنداشتم  باور نکرد که نکرد 

هرچی گفتم اخه من برا چی اینگارو بکنم من ک پول نیاز نداشتم  بازم باور نکرد 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
خب چه چیزی رو به خودتون میگید ؟

ببین من همیشه سعي میکنم نیمه ي پره لیوانو ببینم ، چیزاي خوبم و ایرادامو کناره هم میچینم و به خودم میگم بزودي این ایرادا از بین میرن .. که البته همین تلقینا باعث شده تاحدودي موفقم بشم ، اگه اون لحظه حاله دلم بد باشه با حرفام خودمو اروم میکنم ولي دیگه اگه خیلي حالم بد بود نهایتش گریه میکنم خالي شم

که این اصلا نشونه ضعف نیست چون بعدش با خودم کنار میامو انگار یه منه جدید خلق میشه ، خلاصه هیچیو تو خودم نمیریزم ولي نمیذارمم کسي پي به حاله بدم ببره خودم حاله خودمو خوب میکنم و از خدا میخوام تو کارام کمکم کنه

کلا آدميَم که دنباله پیشرفتم نه افسوس و اي کاش☺

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم خب چقد پول بوده  گفت چهارده هزار تومن   هفت تا دو تومنی    قشنگ تو ذهنم مونده 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بعد یادمه هفت تومن داشتم   همیشه پس انداز میکردم اون موقع اون هفت تومنو دادمش  گفتم بقیه شم وقتی به مامانم گفتم میارم میدم 

خیلی با خودم کلنجار رفتم تا به مامانم گفتم   یادمه مامانم از من ناراحت شد 

اون وقع غمم شد دو تا حس کردم مادرم باورم نکرد    ولی پولو داد و رفتم بهش دادم 

بعد اومدم خونه کلی گریه کردم   قشنگ یادمه      مامانم اومد دلداریم داد و گفت تموم شد ناراحت نباش

هنوز با دخترش دوستم 

خانواده خوبی هم هستن 

اینو میگم که چیز بدی بهشون نگید 

الان با خودم میگم اگه قرارا باشه که  به یه نفر یه چیزو بگم همین مادر دوستمه 

یه قران میبرم پیشش دست میذارم رو قران میگم خاله بخدا کار من نبود  تا بلکه باور کنه

ببین من همیشه سعي میکنم نیمه ي پره لیوانو ببینم ، چیزاي خوبم و ایرادامو کناره هم میچینم و به خودم می ...

عزیزم  کار شما پسندیده و قابل تحسین هست 

اما این حرف نگفته میتونه ابراز شادی باشه 

مهم نیس😁 این همه زار زدم سرمو به دیوار زدم اما تا کی این یه تکه از اهنگ مهدی احمد ونده، امروز تو ...

گیر نباش 

خوب نیست

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کاش یه وقتی اینو بخونه   اون ماجرا یادش بیاد 

شاید باور کنه که کار من نبود 

من هر وقت که یکی از خانواده دوستمو میدیدم حرفای مادرش تو ذهنم میومد 

گفتم خب چقد پول بوده  گفت چهارده هزار تومن   هفت تا دو تومنی    قشنگ تو ذهنم مون ...

عزیزم چه ناراحت کننده 😢

منم یه داستان ناتمام دارم که مثل یه زخم عمیق رو قلبمه خیلی سعی میکنم قوی باشم نذارم این زخم رو کسی ببینه ولی خودم رو بعد سالیان خیلی اذیت میکنه. دلم میخواد با عامل این زخم حرف بزنم ولی نه تو این دنیا، یه وقتی و یه جایی که دیگه زندگی نباشه چون هنوز هم غرورم خیلی برام مهمه، فقط میخام ازش بپرسم چرااا؟ چی شد؟

هنوز با دخترش دوستم  خانواده خوبی هم هستن  اینو میگم که چیز بدی بهشون نگید  الان ب ...

عزیزم این قضیه خیلی روت تاثیر گذاشته دیگه بهش فک نکن

میدونی چون یه سری از بچه ها اینکارو میکنن و بعدش دروغ میگن، شاید هم قبلا یکی از بچه های فامیلش اینکارو کروه و بود و بدبین شده ولی خب مامان دوستت حق نداشت این کارو کنه😔

منو دوستم یه یال که باهم هم کلاس بودیم    پولای یکی از هم کلاسی هامون گم شده بود 

یعنی کسی برداشه بود چون بعدش اورد پس داد 

اون موقع درونم غوغا بود که حالا دوستم فک نکنه کاره من بوده   

وقتی پولا پیدا شد خیلی خوشحال شدم   گفتم لا اقل دوستم بدونه کار من نیست 

خیلی ازار دهنده ست متهم بشی به کاری ک نکردی