2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست
با بابام بهش میگم ک ب فکر دلم نیستید و همیشه حرف حرفه خودتونه و دلمو شکستید 😔

امیدوارم رابطه تون صمیمی بشه

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله بش میگم پاکم کن و خاکم کن از این دنیا بیزارم

در این حد  

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
من خودم نخواستم این بشم کع خودم بخوام تغییر کنم  ی وقتا برا هر چیزی دیر میشع اینقد میجنگی و تل ...

نه عزیزم میدونی مشکلت اینکه خودتو باید تخلیه کنی اما نه تو رو دیگران تاپیکاتو دیدم گفته بودی دلت میخواد داد بزنی برو یه جای خلوت انقد داد بزن که خالی شی عزیز چند سالته

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
خدا.                   دوسم داری؟؟؟

شک نکن داره   زیادم داره

ابجیم ،میگم تو اشپزخونه هستی اب بیار ،دوساعته تشنم

ماشالله به پشتکار شما که منتظرید تا اب بیارن براتون   ادامه بده 

اگه اروم میشی بیا پیوی بگو اگه نه اینجا چندتا فحش بده😶

نع چیزی نیست با این چیزا اروم نمیشم از فحشم خوشم نمیاد 

دمت قیژژ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با مادرم میگفتم متاسفم که دختر خوبی برات نبودم.خیلی دوست دارم. الان میفهمم. ای کاش بودی...

چقدر زود دیر میشود

مقام و جایگاه زن و کلی چیزای دیگه مثلا دلیل اینکه یه سری چیزا حرومه چیه 

صحیح 

ان شاالله که بتویند پاسخ سوالاتتون رو از خودشون بگیرید 

نه عزیزم میدونی مشکلت اینکه خودتو باید تخلیه کنی اما نه تو رو دیگران تاپیکاتو دیدم گفته بودی دلت میخ ...

من مشکلم اینع لال میشم برعکس وقتایی کع همیشع پر از شیطنتم و پر حرف وقتی ناراحت شم دیگ میرم تو خودم حرفی نمیزنم

20

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh