قبیلهزمستان مدیر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه | مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست و چی بهش میگید تو بازی حقیقت یا جرات این سوالو ازم پرسیدن اگه خواستید میتونید بگید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/04/07 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 همیشه دوس دارم مخاطب رو به روم عشقم و خدا باشه. چون لذت میبرم وقتی با شوهرم حرف میزنم و صداشو میشنو ... عشقتون پایدار باشه ان شالله من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 دقیقا نمیتونم توصیف کنم حالم رو موقعی که رو به دریا وایمیستم نگاهی پر از سخن من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
صامید عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 6089 نع چیزی نیست با این چیزا اروم نمیشم از فحشم خوشم نمیاد دمت قیژژ باشه🙂من حرص که میخورم چندتا خر و گاو و عنتر اینا میگم 😶قیژ ینی چی؟
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22480 من مشکلم اینع لال میشم برعکس وقتایی کع همیشع پر از شیطنتم و پر حرف وقتی ناراحت شم دیگ میرم تو خودم ح ... عزیز فک کنم برون گرا باشی ولی اینو بدون حس خوبی بهت دارم ان شاالله حال دلت خوب بشه صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
shler عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 4214 عشقتون پایدار باشه ان شالله مرسی بابت دعای قشنگت.ولی دارم جدا میشم(باز امیدوارم معجزه بشه) لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205847 باشه🙂 من حرص که میخورم چندتا خر و گاو و عنتر اینا میگم 😶 قیژ ینی چی؟ خوبع بگو بگونمیگمدمخصوص خودمع وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 دلم میخواد خیلی حرفا رو به بعضیا بزنم ولی نمیشه خب خیالی فکر کنید شاید بعدا در شرایطی قرار گرفتید که بتونید حرفاتونو بزنید اون موقع امادگی دارید چون از قبل بهش فکر کردید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205847 عزیز فک کنم برون گرا باشی ولی اینو بدون حس خوبی بهت دارم ان شاالله حال دلت خوب بشه درونگرام قربانت روم محبت داری بهم 🤍💫🌼😍 وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 نع درونم پرع خشم؟من تو خنثی ترین حالتمم الان با خودت حرف بزنبنویس اروم میشی من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22480 درونگرام قربانت روم محبت داری بهم 🤍💫🌼😍 فدات عزیز😊 صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205847 با خودت حرف بزن بنویس اروم میشی همینکارو میکنم نوشتع هامم اینجا ب اشتراک میزارم☺️ وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 ممنونم عزیزم🌷 خواهش میکنم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205847 فدات عزیز😊 🤍🌼💫 وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 همینکارو میکنم نوشتع هامم اینجا ب اشتراک میزارم☺️ من مینویسم بعد خودم میخونمش اروم میشم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
صامید عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 6089 خوبع بگو بگو نمیگمدمخصوص خودمع نه دیگه الان حس فحش دادن ندارمسر این زیاد فحش دادم اخرش که چی...