2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست
همیشه دوس دارم مخاطب رو به روم عشقم و خدا باشه. چون لذت میبرم وقتی با شوهرم حرف میزنم و صداشو میشنو ...

عشقتون پایدار باشه ان شالله 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
دقیقا نمیتونم توصیف کنم حالم رو موقعی که رو به دریا وایمیستم 

نگاهی پر از سخن 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلم اینع لال میشم برعکس وقتایی کع همیشع پر از شیطنتم و پر حرف وقتی ناراحت شم دیگ میرم تو خودم ح ...

عزیز فک کنم برون گرا باشی ولی اینو بدون حس خوبی بهت دارم ان شاالله حال دلت خوب بشه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عشقتون پایدار باشه ان شالله 

مرسی بابت دعای قشنگت.

ولی دارم جدا میشم(باز امیدوارم معجزه بشه)

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
باشه🙂 من حرص که میخورم چندتا خر و گاو و عنتر اینا میگم 😶 قیژ ینی چی؟ 

خوبع بگو بگو

نمیگمدمخصوص خودمع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دلم میخواد خیلی حرفا رو به بعضیا بزنم ولی نمیشه

خب خیالی 

فکر کنید شاید بعدا در شرایطی قرار گرفتید که بتونید حرفاتونو بزنید 

اون موقع امادگی دارید چون از قبل بهش فکر کردید

عزیز فک کنم برون گرا باشی ولی اینو بدون حس خوبی بهت دارم ان شاالله حال دلت خوب بشه

درونگرام 

قربانت روم محبت داری بهم 🤍💫🌼😍

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نع درونم پرع  خشم؟من تو خنثی ترین حالتمم الان

با خودت حرف بزن

بنویس اروم میشی 

درونگرام  قربانت روم محبت داری بهم 🤍💫🌼😍

فدات عزیز😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
با خودت حرف بزن بنویس اروم میشی 

همینکارو میکنم 

نوشتع هامم اینجا ب اشتراک میزارم☺️

فدات عزیز😊

🤍🌼💫

همینکارو میکنم  نوشتع هامم اینجا ب اشتراک میزارم☺️

من مینویسم بعد خودم میخونمش اروم میشم