2777
2789
عنوان

خلط خونی در مدفوع کودک

10291 بازدید | 11 پست

دخترم ده ماهشه و دو روز پیش یدونه گیلاس خورد و معده ش هضمش نکرد حالا از دیروز تیکه های هضم نشده گیلاس رو به همراه خلط خون دفع کرد دیروز سه بار دفع داشت و امروز یکبار و امروز دوباره لکه های خونی و خلط خون تو مدفوعش بود ،از دکترش پرسیدم گفت امکان اسهال خونی هست ولی اسهال نیست، خیلی میترسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آلرژی داره. ببین به چه غذایی آلرژی داره .اگه همراه با اسهاله عفونت گوارش یا همون میکروبیه معدس ولی ب ...

آلرژی رو که داره دکتر به لبنیات منعش کرده ولی من خودم بستنی خوردم و دخترم سه روز پیش یکم بستنی خورد و گیلاسم خورد

آلرژی رو که داره دکتر به لبنیات منعش کرده ولی من خودم بستنی خوردم و دخترم سه روز پیش یکم بستنی خورد ...

حتما واسه بستنیه. هندوونه هلو ماهی توت فرنگی نباید بخوره .میوه های پرز دار نباید بخوره خربزه .تا ۳ سالگی رعایت کنی خوب میشه .اگه رعایت نشه بدتر میشه .خامه کیک هم نباید بخوره .غذا های که مواد نگهدارنده داره نباید بخوره .به جای شربت سرماخوردگی باید نئوتادین بخوره یه عالمه هست خودت باید رعایت کنی عزیزم 

من نوری کیجا 😉
من رعایت کردم الان پسرم ۳ سالشه خوب شده. من ازش آزمایش آلرژی گرفتم .لبنیات گاوی نده بخوره اصلا

اصلا نمیخوره خودمم رعایت میکنم تو دوماه پیش دو بار اسهال شده بدون تب یبار بخاطر خرما یبارم بخاطر بادام

آره بادوم هم هست من اوایل نمیدونستم پسرم خرما با حریر بادوم میدادم بستری شد .خودت مادری ببین به چی حساسه .چندتاشو من بهت میگم ‌خرما بادوم ذرت هندوونه خربزه ژله پاستیل کیک تولد و شیرینی خامه ای نوشابه لبنیات بستنی توت فرنگی پرتقال ماهی  سس قرمز و مایونز خیارشور چیپس پفک .دکتر پسر من گفت حتی دارو تقویتی که مواد نگهدارنده داره نباید بخوره 

من نوری کیجا 😉

هایده جون یدنیا ممنونم خدا کنه خیر ببینی،راهنماییت به دردم خورد،تو این سه روز هم هندونه خورده هم طالبی هم بستنی آبگوشت خورده داخلش رب بوده دارم چیزایی که حساس هستو حذف میکنم