2777
2789
عنوان

آش نخورده ودهن سوخته(کرونا)

1824 بازدید | 82 پست

یکشنبه عروسی بود دختر خاله شوهرم،ما نرفتیم که یه وقت کرونا نگیریم،همه رفتن چون خاله شوهرم گفته بود ناراحت میشم نیاین،ما حتی کادو هم دادیم بردن،گفتیم تا ده روز خونه مادرشوهرم نریم،نرفتیم،سه روز بعدش زنگ زدن خواهرشوهرم مریضه سرم داره به شوهرم گفتن تو بلدی بیا بزن،خونه بابام دعوت بودیم دورهم بودیم گفتم میشه نری گفت باید برم گفتم اگه کرونا باشه ماهم درگیر میکنی،گفت باید برم،با نگاهم التماسش کردم نرویهو سگ شد پاشد اینقدر داد وبیداد کرد بابام هیچی نگفت پاشد شوهرم بره ولی برگشت گفت فکر کردی آدمات ادم حسابین کلی ننگ دارن😳😭واااای بابام عصبانی شد کتفشو گرفت از خونه اتداختش بیرون یه دادم سرمن زد گفت بتمرگ حق اینکه بری نداری،شوهرمم از اونور زنگ پیام که اگه نیای بیرون‌ ابرو ریزی میکنم از اونورم بابام گفت حق اینکه بری نداری😭مجبورشدم زنگ زدم شوهر خواهزشوهرم گفتم پاشو بیا اینو از سرکوچه جمعش کن ابرو ریزی نکنه پاشد اومد خونه بابام😭منو به زور برد خونمون،حالا فهمیدم کرونا گرفته😭خدامنو مرگ بده خدا شوهرمو مرگ بده الههههی که باعث شد زنگ بزنم اگه کرونا بگیرم😭بچم😭بابامممممم ناراحتی قلبی داره کلیوی ریوی دیابت😭😭😭فقط نفرین میکنم شوهرمو خستم کرده دیگه😭دم در خونه بابام گفت به مامانم حق اینکه پاتونو خونمون بذارین ندارین😔شوهرم خیللللللی بی ابروئه

اینا تو دلم بود گعتم اینجا بگم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق الناس حق الناس حق الناس....حالا یکی بیاد پاسخگوی نگرانیه شما باشه.حالا همون خاله شوهرت جرات میکنه بیاد عیادت خواهر زادش که تعیین تکلیف کرده اگه نیایین ناراحت میشم؟؟؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

دیگه گذشته نگران نباش،انشالا که به بابات انتقال پیدا نمیکنه و طوری نمیشه

منم نرفتم عروسی پسر عمم به خاطر کرونا ولی عمه هام رفتن بعدشم اومدن خونمون شبم موندن منم گرفتن بوسیدن😂😂

پیش میاد دیگه ، غصه نخور

عزیزم من هفته پیش همین وضعیت تورو داشتم خیلی به خودم استرس وارد کردم خداروشکر که سالم بودیم

برات دعا میکنم ان‌شاءالله خدا بهتون سلامتی و آرامش بده

من زنگ زدم به همون شماره چهل سی 

گفت مایعات بخورید سبزیجات میوه ویتامین سی من قرص جوشان شو گرفتم

خودت نگران نکن ان‌شاءالله چیزی نیست

حق الناس حق الناس حق الناس....حالا یکی بیاد پاسخگوی نگرانیه شما باشه.حالا همون خاله شوهرت جرات میکنه ...

دقیقا واقعا ک حق الناسه 

من چند وقت پیش داشتم از استرس میمردم وضعیت افتضاح وگرنه کسایی که اینجور رفتارهارم دارن مدیوننن

خوب شدی؟

نمیدونم که گرفتم یا نه

عمم اینا دیشب اینجا بودن امروز ظهر رفتن تازه

چون همه جا هم رفتن میترسم کرونا داشته باشن عروسی خودش سیصد نفر مهمون داشته گویا

منم فشارخون دارم به خاطر اون میترسم