2777
2789

توروخدا بگین چیکار کنم.

بعدشم بچه کوچیک دارم اونام یک هفته شمال بودن و ازاین شهر ب اون شهر حالا از راه نرسیده بااین مریضیا پاشن بیان اینجا ؟؟؟؟خیلی میترسم

حوصله هم  ندارم نه حال چون مریضم احساس سرماخوردگی هم دارم تمام بدنم کوفته اس..

شام درست کردم خونشونم نزدیک قصدم این بود ب شوهرم شام بدم ببره براشون اما پیش خود دعوت کرده اینجا

اعصابم خورده چیکار کنم ؟؟؟چی بهش بگم؟؟

خیلی بده که

اونا الان رفتن برا خودشون تفریح کردن دیگه مهمونی چی بود آخه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مشکوک به کرونا هستم غذا بفرست براشون. سمتت نمیان چندوقت.

اینو بگم باز جارو جنجال جدید درست میشه خونه هانزدیک هعی میخوان بیان حال بپرسن بعدشم دیگه جرات بیرون رفتن ندارم

خودتو بزن به مریضی بگو اگه کرونا بود از من گرفتن تقصیر خودته سنشون هم بالاستد بعدا ننداری گردن من

شوهرم میگه تا صبح کرونا نداشتی الان یهو کرونا گرفتی؟؟مگ باور میکنه ؟؟بهش میگم مریضم سرم درد میکنه میگه قرص بخور😐

از خودشون نمیفهمن واقعا خودشون من بچه کوچیک دارم پانشن بیام اینجا

سلام گلم رنگ پوست دخترت تغییر کرد یا سبزاست لطفا جواب بدید

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن