2777
2789
عنوان

مامان خوشگلای این ماه بیان لدفا 😍

163 بازدید | 23 پست

سلام سلام. اولا که خوش به سعادتتون 😍😍😍

دوما تبریککککک 😍😍😍

سوما : ایشالا که سالم و سلامت به دنیا بیان نی نیاتون

ممنون میشم اگه به سوالای زیر جواب بدین . شاید یه کمک و دلگرمی برای ما اقدامیا باشه 

1- علائماتون چی بوده ؟

2-  بعده چند وقت و بعد چنبار بی بی فهمیدین که حامله این ؟

3- در حال حاضر چند وقتتونه و چه علائمی دارین ؟

* نکته :  ورود تمام  مامانای دوره قبل آزاده 😜😛😉

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

علایم روتوجه نکن عزیزم...براهرکس یجوره..ایشالله بزودی مامان بشی

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

علائم که اول عقب افتادن پریود بعدم یکم درد زیر شکم و پهلو و بی حالی بعدم از ماه دوم تا اخر ماه پنجم ویار بسیار شدید داشتم و وزن کم کردم.

با بی بی چک اول متوجه شدم باردارم البته اولین اقدام بود و منتظر بودم خودمم.

الان تو ۳۵ هفته ام و با پسرک تو دلیم خیلی خوشحالم و حالم خوبه

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط کمردرد و یکذره درد سینه داشتم، بیبی هم همون اول بعد دو روز تاخیر پررنگ شد، الان هفته هشتم، ویار و تهوع خیلی اذیتم میکنه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
علائم که اول عقب افتادن پریود بعدم یکم درد زیر شکم و پهلو و بی حالی بعدم از ماه دوم تا اخر ماه پنجم ...

تا آخر ماه ۵؟؟!!😣 خیلی بده... خدا کنه مال من تا آخر ماه سوم خوب بشه

علائم که اول عقب افتادن پریود بعدم یکم درد زیر شکم و پهلو و بی حالی بعدم از ماه دوم تا اخر ماه پنجم ...

ای جونم خدا حفظ کنه نی نی کوچولوتو 😍😘 مرسی از گزارشت گلم ❤😉

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
تا آخر ماه ۵؟؟!!😣 خیلی بده... خدا کنه مال من تا آخر ماه سوم خوب بشه

الهی، چند هفته ای مگه؟من خیلی ویارم شدید بود یعنی برات تعریف کنم از چه چیزایی بدم میومد خنده ت میگیره، بعد گلاب به روت، یک لیوان اب میخوردم یه سطل تحویل سرویس بهداشتی میدادم. بیچاره همسرم پا به پای من اذیت شد من پنج ماه تموم یه برنج ساده نمیتونستم درست کنم چون بوی برنج خشک هم حالمو بد میکرد

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
الهی، چند هفته ای مگه؟من خیلی ویارم شدید بود یعنی برات تعریف کنم از چه چیزایی بدم میومد خنده ت میگیر ...

من هفته هشتم تازه میخوام برم سونو قلب، خیلی بده آخه من نمیخورم هم از گشنگی تهوع میگیرم، الان دو سه روز قرص دیمن هیدرینات میخورم، دیگه از ماه پنج به بعد خوب خوب شدین؟؟

من فقط کمردرد و یکذره درد سینه داشتم، بیبی هم همون اول بعد دو روز تاخیر پررنگ شد، الان هفته هشتم، وی ...

به سلامتی خوب میشی انشالله، همه به من گفتند سیرابی بخور واسه ویار ولی من نتونستم، حالا شما اگه مادرت یا مادرشوهرت نزدیکته بگو برات درست کنند که بوش بهت نخوره اصلا بعد ابلیمو بریز تو آب سیرابی و بینیتو بگیر و بخور، من خودم مامانم بنده خدا چندبار درست کرد آوردبااینکه هیچ بویی نداشت وقتی میدیدمش حالم بد میشد شما اما اگه تونستی بخور

به سلامتی خوب میشی انشالله، همه به من گفتند سیرابی بخور واسه ویار ولی من نتونستم، حالا شما اگه مادرت ...

اونم دو سه وعده خوردم تاثیر چندانی نداشت انگار... 😔

من هفته هشتم تازه میخوام برم سونو قلب، خیلی بده آخه من نمیخورم هم از گشنگی تهوع میگیرم، الان دو سه ر ...

هرکس یه جوریه نمیشه گفت ولی من الان که دیگه تو ماه اخرم هستم هنوز کمی حالت تهوع دارم از اون موقعها خیلی بهترما،ولی بازم هست، حالا انشالله که شما اینطوری نباشی

هرکس یه جوریه نمیشه گفت ولی من الان که دیگه تو ماه اخرم هستم هنوز کمی حالت تهوع دارم از اون موقعها خ ...

ان شاءالله...

آخه مامانم هم سر هر سه تا بارداریش تا ماه ۹ تهوع داشته! ممنون از راهنماییت عزیزم، ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی🥰

اونم دو سه وعده خوردم تاثیر چندانی نداشت انگار... 😔

اخی دکترت بهت ویتامین ب و دمیترون داده؟من دمیترون که میخوردم خیلی حالم بهتر میشد و حداقل اب رو میتونستم تو معده م نگه دارم اما غذا رو اصلا، 

ان شاءالله... آخه مامانم هم سر هر سه تا بارداریش تا ماه ۹ تهوع داشته! ممنون از راهنماییت عزیزم، ان ش ...

اره دیگه، منم مامانم تا ماه اخر بارداریش تهوع داشته، بخاطر همینم هم من هم خواهرم  برای دوتابچه هاش همینطوری بودیم