2777
2789
عنوان

کسی بوده ویتامین های دوران بارداری رو مرتب....

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی نکرده بعد بدن خودت کم میاره

خواهر شوهر من نخورد اواخر بارداریش  کم خونی شدید گرفت الان 5 ساله دستش بنده

به خاطر کم خونی دو هفته یکبار شدید پریود میشه و دوباره مثل یه سیکل معیوب کم خونیش بیشتر میشه

نمیخوری میوه بخور

اب میوه بخور

اجیل بخور ۴مغز بخور

چون بچه ویتامیناشو میگیره از بدنت

اما بدن تو ضعیف میشه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

من دکتر لعنتیم فقط مولتی ویتامین مینرال بهم میداد منم بارداری اولم بود هیچ تجربه  ی نداشتم  پسرم به زور وزنش شد ۲۹۰۰ خودم هم بعد از زایمان فقط مولتی بهم داد که باعث شد بشدت وزنم کم بشه در طول شیردهی

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

من کلا نخوردم نه بارداری نه قبل نه بعدش

دکترم میگفت چون بدنت هیچ گمبودی نداره نباید قرص مصرف کنی فقط چاقی کاذب میاره و حتی برخی موادش تو بدن رسوب میکنن 

خداروشکر خودمو بچم خیبلیم خوبه حالمون

ازمایشات چی نشون داده؟کمبودی داری؟

من کلا نخوردم نه بارداری نه قبل نه بعدش دکترم میگفت چون بدنت هیچ گمبودی نداره نباید قرص مصرف کنی فق ...

نه خداروشکر مشکلی نداشتم ,فقط پرکاری تیروئید داشتم که دارم قرص مصرف میکنم اونم مرتب نمی تونم