2777
2789
عنوان

جواب آزمایش هلیکوباکتری

487 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها کسی بلده این آزمایش را برای من تفسیر کنه؟

بچه ها تا حالا کسی گاستریت داشته خوب شده باشه ؟

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

خوب شدید کاملا منم آندوسکوپی ورم و رفلاکس و زخم مری نشان داد ولی گفت هلیکو نیست فقط اسید معده زیاده ولی نمی دونم چرا اسید اینقدر زیاد شده...  چه مریضی بد قلقلی است من هیچ مشکل گوارشی نداشتم یهویی با درد قفسه سینه شروع شد و نمی فهمیدم از معده است تا بعد از کلی سر درگمی احساس اسید در گلو و باد گلو و علائم گوارشی آشکار شد ☹️

خوب شدید کاملا منم آندوسکوپی ورم و رفلاکس و زخم مری نشان داد ولی گفت هلیکو نیست فقط اسید معده زیاده ...

من هم تو آندوسکوپی هلیکو منفی بود هم خودم آز خون و مدفوع دادم منفی بود دیگه درمانده ام چرا اینقدر اسید بالا میزنه و چرا اصلا دچار ورم معده شدم لابد از استرس است 😁😅

من هم تو آندوسکوپی هلیکو منفی بود هم خودم آز خون و مدفوع دادم منفی بود دیگه درمانده ام چرا اینقدر اس ...

اگه شما درمان شدید منم راهنمایی کنید چیکار کنم از اینکه همش قفسه سینه ام نا آرام است و حس مریضی است خسته شدم میخوام از دست ورم و رفلاکس خلاص بشم مثل قبل بشم ☹️هیچ مشکلی تا حالا تو معده ام نبود یعنی اینقدر مشکلات معده طول میکشه خوب بشه 

اگه شما درمان شدید منم راهنمایی کنید چیکار کنم از اینکه همش قفسه سینه ام نا آرام است و حس مریضی است ...

نه متاسفانه من خوب نشدم 5 ساله پیوسته درگیر این مشکل هستم دیگه جونم به لب رسیده انقدر دکتر رفتم و انقدر دارو زیاد خوردم دیگه نمیدونم چکار کنم

طب سنتی را هم امتحان کنید و آرامش 

احتمالا معده تون عصبی است ولی حالا که اینهمه دارو خوردید بی نتیجه بوده برید دکتر و پزشک طب سنتی و یا همیوپاتی و  ورزش و یوگا و تغییر سبک زندگی شاید یک چیزی در زندگی اذیتتون میکنه بهش فکر می کنید میزنه به گوارش تون نمیزاره خوب بشید بیشتر بیماری ها که ادامه پیدا میکنه عصبی و مال فکر و خیال است ایشالله که درمان میشید خیلی ها هلیکوشون درمان شده چیز سختی میگن نیست فقط مشکلات معده وابسته به آرامش و اطمینان به خوب شدن هستند شاید همش فکر می کنید خوب نمیشید مریضی مزمن شده. 

نه متاسفانه من خوب نشدم 5 ساله پیوسته درگیر این مشکل هستم دیگه جونم به لب رسیده انقدر دکتر رفتم و ان ...

عزیزم شما دردم دارید من درد شدید دارم 

واین آزمایشم مثبت شده ،خیلی میترسم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزم شما دردم دارید من درد شدید دارم  واین آزمایشم مثبت شده ،خیلی میترسم

نه عزیزم من درد ندارم فقط یک کم سوزش دارم البته گاهی به ندرت سمت راست شکمم خیلی درد می گیره که نفسم را بند مییاره کیف آبگرم استفاده می کنم بهتر میشم

نه عزیزم من درد ندارم فقط یک کم سوزش دارم البته گاهی به ندرت سمت راست شکمم خیلی درد می گیره که نفسم ...

سلام عزیزم

رفلاکس و ورم و اسید داشتی

علاوه بر سوزش معده 

احساس تهوع یا سیری هم میکردی؟

من رفلاکس که شدید دارم مشکل بلع داشتم بهتر شدم

الان تهوع دارم گاهی و وقتی گشنم باشه میتونم غذا بخورم

اما بعد خوردن هر غذایی ببینم حس بدی میگیرم

چرا به نظرت؟

اینحوری اصلا نبودی؟

سلام عزیزم رفلاکس و ورم و اسید داشتی علاوه بر سوزش معده  احساس تهوع یا سیری هم میکردی؟ من ر ...

تمام این علائم را چند سال داشتم و الان هم گاهی معده م مشکل پیدا می کنه دوباره این علائم به سراغم مییاد ولی خب با دومپریدون و نولپازا 40 و فاموتیدین و شربت معده تا حدودی خدا را شکر بهترم