2777
2789
عنوان

گوشواره به گوش كردن

86 بازدید | 5 پست

دوستان من چند سال گوشواره هامو درآوردم الان كه ميخوام بپوشم گوشم زخم ميشه مجبور ميشم دوباره درشون بيارم اگه تجربه اي داريد راهنماييم كنيد كه چكار كنم زخمش كمتر بشه بتونم چند روز تحمل كنم تا گوشم عادت كنه دوباره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يه عده ميگن بايد بذاري توي گوشت مثلا چرخ كرده گوشت خور بشه نميدونم اصلا درسته يا نه ولي طلا طبعش خيلي گرمه و براي خانمها مثل دارو ميمونه بدنشون رو گرم ميكنه فشار خون رو بهتر ميكنه جريان خون منظورمه خيلي مفيده من خوابگاه كه بودم بعضي هم اتاقيام نداشتن منم گوشواره ها و النگوهامو درآوردم هر وقت ميپوشم اينجوري ميشه

گوشواره سر رو گرم ميكنه منظور مغز رو گردنبند قلب رو يعني اعضاي رييسه ي بدن رو براي خانمها طلا گرم ميكنه قسمت انتهايي دست هم توسط النگو چون جريان خون اونجاها كمتره النگو و انگشتر جريان خون رو بهبود ميبخشه براي اعصاب خيلي خوبه ولي چون مردها مزاج پايه شون گرم تر از خانمهاست و طبع طلا گرمه براشون ضرر داره و حرامه خيلي دوست دارم گوشواره هامو بپوشم