2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

263 بازدید | 31 پست

سلام هفته بیست هستم ‌‌خیلی مراقب هستم زیاده روی نکنم ولی هروقت میرم رو وزنه حسابی دوری میشم تا الان نزدیک شش کیلو اضافه کردم دخیلی نگرانم تا پایان نه ماه چند کیلو میشم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۲۸ ده کیلو اضافه شدم

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
منم هفته ۲۰ که رفتم ۶کیلو اضافه کرده بودم یعنی اضافه وزنه😥 پس برم دکترم مولتی ویتامینو یکروز درمیا ...

اره به نظرم نباید اینقدر اضافه کنیم

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
من تاالان کلا ۳ کیلو اضافه شدم اونم با شیر خشک 

من به تو برم حتما بیست کیلو اضافه رو دارم 

من هفته ۲۸ ده کیلو اضافه شدم

هفته بیست چقدر بودی ؟ دکترت نگفت زیاده ؟

هفته بیست چقدر بودی ؟ دکترت نگفت زیاده ؟

نه گفت ی کوچولو بالای منحنی ن زیاد من سردخترمم ده کیلو اضافه کردم بعده زایمان با شیر دهی آب شدم قشنگ نگران چاقی بعده زایمان نیسم

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
بارداری اولم فقط ۵تا اضافه کردم تا اخر انقد خوب بود بعد یه هفته زایمان اصلا شکم نداشتم اما حالا..

من بارداری اول بیست پنج کیلو اضافه کردم با اینکه خیلی پیاده روی می کردم ایندفعه مثلا خیلی مراقبم ولی بازم بالا میره