2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 31 پست
برو دکتر تغذیه رژیم بگیر همسایه ما میرفت خیلی خوب تونست خودشو کنترل کنه 

اصلا خوراکم‌ زیاد نیست دیگه نمی‌دونم چیکار باید بکنم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
نه گفت ی کوچولو بالای منحنی ن زیاد من سردخترمم ده کیلو اضافه کردم بعده زایمان با شیر دهی آب شدم قشنگ ...

ده کیلو تو کل بارداری خیلی خوبه که

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذام اونقدرام زیاد نشده اوایل خیلی میخوردم ولی الان اشتهام کم شده خیلی نگرانم که چاق شم

آدم تا آخر بارداری صددفعه عوض میشه من بارداری اولم همش میرفتم عقب هفته بعد اضافه میکردم کلا در نوسان بودم

❤دخترم زندگی منه❤
من اول هفته ۳۷ هستم.۱۱ کیلو اضافه کردم.زیاد نیست؟

نه خیلی خوبه کاش منم مثل تو باشم 

یادت نمیاد هفته بیست چقدر اضافه کرده بودی 

ده کیلو تو کل بارداری خیلی خوبه که

بعده اینم دو کیلو اضافه میکنم میشه یازده دوازده کیلو کلا تا آخرش ....وزن بچه قبلت چقدر بود دختر من ۳۲۰۰ بود تو هفته ۳۷ دنیا اومد 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
بس وزن بچته ک باد داره احتمالا بد زایمان کم کنی 

سر دخترم تا هشت ماهگیش همه اضافه وزنم بگیر از سه کیلوش از بین رفت ولی از چاقی متنفرم 

نه خیلی خوبه کاش منم مثل تو باشم  یادت نمیاد هفته بیست چقدر اضافه کرده بودی

نه .ولی یه وقتایی فکر میکردم زیاد اضافه کردم.ولی در نهایت چاق نشدم.

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
بعده اینم دو کیلو اضافه میکنم میشه یازده دوازده کیلو کلا تا آخرش ....وزن بچه قبلت چقدر بود دختر من ۳ ...

وزن دخترم ۲۹۰۰ بود جاریم نزدیک سی سه کیلو اضافه کرده بود از چهل هشت شد هشتاد یک الان بچه ش شش ماهشه شده پنجاه و چهار 

منم بارداری قبلیم ۲۰کیلوزیادشدم الان ۲۵هفتم سه کیلوفعلا

خیلی خوبه نهایت به ده کیلو برسی 

نه .ولی یه وقتایی فکر میکردم زیاد اضافه کردم.ولی در نهایت چاق نشدم.

انشالله به سلامتی زایمان کنی 

وزن دخترم ۲۹۰۰ بود جاریم نزدیک سی سه کیلو اضافه کرده بود از چهل هشت شد هشتاد یک الان بچه ش شش ماهشه ...

اره نگران نباش بعد زایمان فقط شیر خودتو بده حله وزنت قشنگ رو فرم میاد البته برا بعضییا صدق نمیکنه و با شیر دهیم چاق میشن

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
منم بارداری قبلیم ۲۰کیلوزیادشدم الان ۲۵هفتم سه کیلوفعلا

سه کیلو کم نیست ؟؟؟؟