2777
2789
عنوان

تيرگي واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 65 پست
شما خودت استفاده کردي گلم؟ میشه روششم بهمون بگي؟(چند بار در روز چند دقیقه و..) فداتشم💓

من بدنم تیرگی نداره ولی دوستم برا زیر بغلش سه بار در هفته استفاده میکرد شماهم استفاده کنید انشالله نتیجه بگیری🙏😘

😐😐😐😐😐واقعا ابلیمو میزنید ب اونجا؟؟؟ بابا ابلیمو همش اسیده بیشتر تیره میکنه هرچی میگن تو ای فضای ...

من خودم کرم زیاد گرفتم عزیزدلم

مارکاشونم از این معتبرا بود، درمالیف و فیکس دوکس و..

هیچچچ اثري نداشت فقط پولم هدر رفت:(

.𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒔 𝑩𝒍𝒖𝒆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدنم تیرگی نداره ولی دوستم برا زیر بغلش سه بار در هفته استفاده میکرد شماهم استفاده کنید انشالله ن ...

قربونت عزیزممم

مرسي از راهنماییت🌸

.𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒔 𝑩𝒍𝒖𝒆
من خودم کرم زیاد گرفتم عزیزدلم مارکاشونم از این معتبرا بود، درمالیف و فیکس دوکس و.. هیچچچ اثري ندا ...

چی بگم رو بعضیا تاثیر داره ولی اصلا با ابلیمو و جوش شیرین موافق نیستم الکیه بدترش میکنه 

من برا زیر بغلم ک تو حاملگی سیاه میشد یه ماه جوش شیرین و ابلیمو وسفیذاب میزدم شد مثل برف سفید

میشه طریقه مصرفشم بگی گلم؟؟؟

.𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒔 𝑩𝒍𝒖𝒆
من همه موارد رو امتحان کردم بی فایدست  فقط لیزر جواب میده

لیزر مگه برای سفیدی داریم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید